Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR

Плевенският съд гледа делото на Емил Димитров-син срещу Кристофър Фараона за чалга версията на 'Моя страна, моя България'

Видеорепортаж: Любомир Бенковски - Бенджи
         
В Окръжния съд на Плевен се състоя второто заседание по делото срещу автора на чалга версията на песента "Моя страна, моя България". В съдебната зала днес се явиха Емил Димитров – син, ищец по казуса, неговият адвокат Христина Георгиева и ответникът Кристофър Галовски, който не присъства на първото заседание през януари. Случаят стана популярен през август месец миналата година, когато се разпространи версия на песента, изпълнена от Кристофър Галовски от Кнежа. Исковете по делото от страна на ищеца са четири. Първият е за неправомерно използване чрез неразрешено създаване на версия на песента. Вторият е да се преустанови това нарушение, като съдът да забрани използването по всякакъв начин и изпълнението на песента "Моя страна, моя България" и на неправомерната версия "Моя страна, моя Германия". Третата претенция е за сметка на нарушителя да се разпространи съдебното решение в медиите. Четвъртата претенция е парична - 5000 лв. за обезщетение за неимуществени вреди, нанесени на носителя на авторското право на Емил Димитров – баща, а именно на неговия син Емил Димитров.         
Емил,Димитров-син,дело,Кристофър,Фараона,чалга,версията,Моя,страна,моя България

        
Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulphoto.com        
Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.         

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz