Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR

Кръгът от проверявани във връзка с убийството в 'Драгалевци' се разширява, съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев в Плевен

Видеорепортаж: Любомир Бенковски - Бенджи
         
Кръгът от проверявани лица във връзка с убийството на 44-годишния мъж в столичния квартал "Драгалевци" се разширява. Това каза днес в Плевен главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев. Считаме, че има и други замесени лица и при първия удобен момент, когато има достатъчно събрани доказателства, ще ги афишираме и ще ги представим, допълни гл. комисар Коцев. Той подчерта, че към момента само двама са привлечените към наказателна отговорност – съпругата на убития и нейната майка. Главният секретар на МВР допълни, че е образувано досъдебно производство за лично укривателство под надзора на Районна прокуратура - София. Той каза още, че мярката на съпругата на убития, която е под домашен арест, ще бъде протестирана от наблюдаващия прокурор. В неделя, в софийския кв. "Драгалевци" беше намерен обгорен автомобил, в който беше открито тяло на мъж. За престъплението са обвинени съпругата на убития и нейната майка. Обвинението срещу тях е за това, че умишлено са убили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите.         
Живко,Коцев

        
Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulphoto.com        
Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.         

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz