Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Футболната среща играха легендите от 1994 и ветераните на „Хеброс 1921 по повод 100-годишнината на местния отбор.
Част от футболните звезди от 1994 година, събрани в „Национален отбор 94“ дойдоха в Харманли за демонстративен мач с ветераните на футболен клуб „Хеброс 1921“.  Футболната среща между легендите и ветераните от Харманли е по повод 100-годишнината на местния отбор. В състава на националите блестяха Цанко Цветанов, Станислав Ангелов, Петър Михтарски, Радостин Кишишев, Бончо Генчев, Дончо Донев, Златко Янков, Елин Топузаков, Гошо Гинчев, Пламен Гетов и вратаря Ивко Ганчев.

По здравословни причини на празника не успя да присъства Христо Стоичков, който е започнал кариерата си от „Хеброс” и покани националите за срещата. В спортния комплекс в Харманли дойде неговата майка Пенка Стоичкова. Тя подари дубликат на златната топка на Стоичков на спортния деятел Донко Трендафилов.

Срещата завърши наравно 3:3. Станислав Ангелов-Пелето откри резултата в полза на националите. Последва изравняване, но Дончо Донев наниза два гола за гостите. На полувремето главният съдия Атанас Узунов бе сменен от младия колега Любомир Александров с две чаровни асистентки.
21.08.2021
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz