Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Лидл България откри 90-ия си магазин в страната
Юбилейният 90-и магазин на Lidl в страната отвори врати днес в Пловдив. Това е 7-и обект на веригата в града, с което той се нарежда веднага след столицата по брой магазини.  Откриването е поредната стъпка за устойчивото разрастване и стабилното присъствие на Lidl на българския пазар и затвърждава позицията на веригата като един от големите инвеститори, отговорни данъкоплатци и работодатели в страната.

„С откриването на 90-ия ни магазин уверено вървим към това да бъдем по-близо до потребителите, предлагайки на все повече хора нашия богат асортимент от качествени продукти с оптимално съотношение качество-цена. Радвам се, че юбилейният ни магазин е именно в Пловдив, където пловдивчани ни показват, че се движим в правилната посока, като ни избират за своето ежедневно или седмично пазаруване“, сподели Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Най-новият магазин Lidl се намира в Ритейл Парк Пловдив и отговаря на концепция на марката, фокусирана върху по-модерни и по-удобни магазини за клиентите и служителите. Магазинът се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, много по-прегледна и удобна подредба на стоките. Целта е да превърне пазаруването в лесно и приятно занимание, съобразно изискванията и предпочитанията на потребителите.

Един от символите на културния живот в града - Капана фест, бе сред специалните гости на откриването на най-новия магазин на веригата в Пловдив. Капана фест осигури част от своите атракциони на място в магазина, за да допринесат за празничното настроение на първите клиенти. Освен много забавления, първите клиенти на 90-ия обект на Lidl имаха шанса да се снимат за спомен с кулинарните експерти шеф Иван Манчев и шеф Таньо Шишков, както и да се възползват от допълнителни предложения на атрактивни цени, талони с отстъпки и още много изненади.
30.09.2018
Share
Пловдив - Откриване 90-ия магазин на Lidl
30.09.2018
тегло: 655 KB
размери: 2096X3000 px
автор: Николай Варадинов
Доротея Митева, Директор "Продажби и логистика", Регионално дружество Кабиле и Димитър Паскалев, Мениджър филиал, прерязват лентата при откриване на юбилейния 90-и магазин
Пловдив - Откриване 90-ия магазин на Lidl
30.09.2018
тегло: 679 KB
размери: 982X1500 px
автор: Николай Варадинов
Капана фест гостува на Lidl
Пловдив - Откриване 90-ия магазин на Lidl
30.09.2018
тегло: 929 KB
размери: 1988X3000 px
автор: Николай Варадинов
Капана фест гостува на Lidl
Пловдив - Откриване 90-ия магазин на Lidl
30.09.2018
тегло: 759 KB
размери: 1029X1500 px
автор: Николай Варадинов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz