Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор представи приложението MyTelenor и предлага допълнителни 1000 МВ мобилен интернет за потребителите му
Теленор представи на специално събитие в столицата мобилното си приложение MyTelenor, което позволява на всички клиенти на оператора лесно и удобно да следят своите сметки и потребление, покупки на допълнителни пакети, заплащане на задължения и други услуги. 

Приложението MyTelenor може да се свали безплатно, съвместимо е за

мобилни устройства с операционните системи iOS и Android и може да бъде използвано от всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните и предплатени планове на оператора.

След инсталиране на приложението и регистрация, всеки потребител може лесно да се информира за текущото си потребление и сметка, както и за състоянието на своите пакети с минути, МВ за мобилен интернет на максимална скорост, SMS, активни пакети за роуминг и други. На разположение на потребителите е и възможност за покупка на пакети за роуминг, за HBO GO и други.

Всеки потребител може да заплаща своите задължения към Теленор

директно от самото приложение чрез дебитна или кредитна карта, както и да преглежда подробна информация за месечните сметки на мобилния номер за последните шест месеца. MyTelenor е с висока степен на сигурност и позволява на потребителите допълнително да защитят своята информация чрез четирицифрена парола, определена от самите тях. Приложението предлага и подробна информация за магазинната мрежа на Теленор, като в зависимост от местоположението на потребителя може да посочи най-близките търговски обекти на оператора на картата на града, с тяхното работно време и телефон за връзка.

От 10 април до 10 май, всеки клиент на Теленор, който свали и инсталира приложението MyTelenor Bulgaria и регистрира в него своя мобилен номер, ще може да активира еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ национален мобилен интернет трафик без допълнително заплащане, валиден за период от 30 дни от датата на активиране или до тяхното изчерпване. Настоящите потребители на приложението, които го обновят с най-новата му версия, ще могат да активират същия еднократен допълнителен пакет от 1000 МВ в горепосочения период без

допълнително заплащане.

„От неофициалния старт на приложението през декември 2016 г. досега,

MyTelenor Bulgaria вече има над 50 000 регистрирани потребители, като 90% от тях са редовни ползватели с по над 10 сесии на месец“, коментира директорът „Потребителски маркетинг“ на Теленор Мила Кушева.

По време на събитието беше представено и развитието, и резултатите на други дигитални услуги на Теленор. От май 2015 г. до края на март 2017 г., услугата „Плати с Теленор“, която позволява закупуване на мобилно съдържание от Google Play и Fortumo без регистрация на банкова карта е привлякла над 56 000 потребители и над 189 000 трансакции. Средната стойност на една покупка е 4,58 лв., а приложението с най-много сваляния, заплатени с „Плати с Теленор“ е Need For Speed: Most Wanted, докато Clash of Clans и 8 Ball Pool са приложенията с най-много покупки на съдържание.
06.04.2017
Share
София - Представяне на приложението MyTelenor
06.04.2017
тегло: 488 KB
размери: 2129X3000 px
автор: Евгени Димитров
Майкъл Фоли, главен изпълнителен директор на Telenor България

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz