Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор продължава да подкрепя социалния проект „Отбор на надеждата“
За пета поредна година Теленор продължава да подкрепя проекта за сциална интеграция на младежи в неравностойно положение чрез футбол „Отбор на надеждата“, който е част от световната инициатива на фондация Homeless World Cup.  Това обяви Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика” на Теленор, на официалната конференция с участието на президента на Homeless World Cup Мел Йънг и официалните партньори на фондацията в 19 европейски страни.

„В Теленор знаем, че сред уязвимите социални групи има много неподозирани и неоткрити таланти. Благодарение на „Отбора на надеждата“, тези таланти получават шанс не само да реализират футболните си умения, но и да повярват в себе си, да поемат отговорност и да променят съдбата си. А крайният резултат от успеха на тази инициатива е както израстването на участниците, така и на нас като общество.“, каза още Ясен Гуев.

Проектът „Отбор на надеждата“ се осъществява от Спортс Мениджмънт България и тази година ще обхване редица градове в страната, включвайки младежи, настанени в институции, и такива, живеещи в неравностойни условия. След провеждане на серия от футболни турнири, старши треньорът Младен Христов ще определи състава на българския национален отбор по футбол за бездомни хора, който ще представи страната ни на световното първенство в Глазгоу, Шотландия, от 10 до 16 юли 2016 г. Предстоящият Мондиал ще бъде пети за „Отбора на надеждата”, който направи дебютното си участие през 2012 г. в Мексико Сити. Миналата година в Амстердам отборът отбеляза най-доброто си представяне, като завърши на девето място в крайното класиране от общо 47 участници в турнира.


15.04.2016
Share
София – Конференция на Homeless World Cup и официалните партньори на фондацията с участието на Теленор България
15.04.2016
тегло: 646 KB
размери: 1890X3000 px
автор: Стефан Марков
Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика” на Теленор (вдясно) и Виктор Кирков, мениджър на проекта „Отбор на надеждата“

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz