Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Сдружение на жените военнослужещи организира конкурси за фотография и литература
Сдружение на жените военнослужещи организира конкурси за фотография и литература в рамките национален проект „Парад на талантите“.

„Между два свята – мира и войната“ е темата на фотоконкурса, в който участниците трябва да представят живота на военнослужещите от Българската армия. Провежда се в четири категории: в мирно време; по време на мисия; портретна снимка и Фотоесе. Търсят се непубликувани, авторски фотографии на любители и професионалисти.

Победителите и финалистите ще участват в обща изложба от 15 декември до 31 декември 2015, в Зала 1 на Централния военен клуб в София.

Литературният конкурс за съвременен военен разказ „Новият Йовков“ цели да мотивира авторите да напишат свои или чути човешки истории на хората в сферата на отбраната, техните семейства и приятели.

Най-добрите фотографии и военни разкази ще бъдат публикувани в книга, която ще се разпространява с благотворителна цел, включително за подпомагане на децата и семействата на военнослужещи и цивилни служители, загинали при изпълнение на служебните си задължения.

Още за сроковете, наградите и условията за участие в конкурсите посетете: http://www.buafwa.org
23.10.2015
Share
София - Конкурси
27.10.2015
тегло: 568 KB
размери: 1748X2480 px
автор: БУЛФОТО
София - Конкурси
27.10.2015
тегло: 576 KB
размери: 1748X2480 px
автор: БУЛФОТО

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz