Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор изпраща "Отбора на надеждата" на Мондиала в Амстердам с подаръци и пожелания за успех
На специално събитие днес главният изпълнителен директор на Теленор Стайн-Ерик Велан пожела успех на „Отбора на надеждата“ за предстоящото Световно първенство за бездомни хора, което ще се проведе в Амстердам през септември. 

По време на събитието, господин Велан връчи на играчите и старши-треньора Младен Христов специални подаръци - смартфони Telenor Smart и билети за квалификационната среща между националните футболни състави на Норвегия и България за Европейското първенство през 2016 г., която ще се състои на трети септември. След това момчетата изиграха демонстрационен мач с аматьорския състав #Twitterритане, организиран от група ентусиасти в социалната мрежа Twitter и в който участва вратарят на миналогодишния „Отбор на надеждата“ Куаси Ив.

„Решихме да подкрепим „Отбора на надеждата“, защото инициативата се вписва отлично сред останалите проекти за корпоративна отговорност, които Теленор реализира, откакто е в България. Ние сме тук, за да допринесем за растежа на обществото. Затова днес съм изключително щастлив да видя как тези млади хора работят заедно, за да преодолеят трудностите и да постигнат повече както за себе си, така и за отбора. От името на целия екип на Теленор бих искал да пожелая успех на момчетата, но и да им кажа, че във всеки случай те са победители.“, каза г-н Велан.

„Отборът на надеждата“ е проект за социална интеграция на младежи в неравностойно положение чрез футбол, който се провежда с подкрепата на Теленор. Организатор на инициативата е Спортс Мениджмънт България, официален партньор на фондацията Homeless World Cup за страната. Предстоящият Мондиал в Амстердам от 12 до 19 септември 2015 г. ще бъде четвърти за „Отбора на надеждата”, който постигна най-доброто си представяне миналата година на шампионата в Чили, където зае дванадесета позиция от 42 отбора.

#Twitterритане е аматьорски отбор по футбол от София, организиран на свободен принцип от група приятели, част от които се познават от социалната мрежа Twitter, откъдето и идва името на обора. В отбора участват хора на различна възраст, с най-разнообразни професии и интереси, обединени от любовта си към футбола. В истински дух на спортсменство, отборът се опитва да популяризира „най-красивата игра“ и участва с готовност в различни благотворителни инициативи.
27.08.2015
Share
София – Изпращане Отбора на надеждите за Мондиала в Амстердам
27.08.2015
тегло: 1094 KB
размери: 2281X3000 px
автор: Стефан Марков
Изпълнителният директор на Теленор Стайн-Ерик Велан пожелава успех на момчетата от националния отбор на България за Световното първенство по футбол за бездомни хора в Амстердам
София – Изпращане Отбора на надеждите за Мондиала в Амстердам
27.08.2015
тегло: 1295 KB
размери: 1685X3000 px
автор: Стефан Марков
„Отборът на надеждата“ и аматьорския тим от София "#twitterритане"
София – Изпращане Отбора на надеждите за Мондиала в Амстердам
27.08.2015
тегло: 1141 KB
размери: 1725X3000 px
автор: Стефан Марков
Приятелски мач между „Отборът на надеждата“ и аматьорския тим от София "#twitterритане"

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz