Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

“Теленор” получи награда за „Най-сполучливо партньорство“
“Теленор” България и фондация „Светът на Мария“ получиха наградата на Български дарителски форум за „Най-сполучливо партньорство“ по време на официалната церемония на Деветите годишни награди „Най-голям корпоративен дарител“ 2014, която се организира със съдействието на Президента на Република България Росен Плевнелиев.

Миналогодишният носител на отличието Левон Хампарцумян връчи престижната награда на Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ на Теленор, и Цецка Радева, основател и изпълнителен директор на фондация „Светът на Мария“, за съвместния проект по създаването на първия в страната Дневен център за хора с интелектуални затруднения „Светове“.

Целта на проекта, за чиято реализация Теленор дари 250 000 евро, е да създаде по-добра среда за младите хора с леки и умерени интелектуални затруднения, като им предостави възможност да подобрят уменията си за самостоятелен живот, да изградят нови приятелства и да работят в екип. В Дневен център „Светове“ се организират много занимания, които позволяват на неговите клиенти да придобият ценни знания в различни области, свързани с готварството, сладкарството, ръчна изработка на материали, но най-вече за създаване на социални контакти и приятелства, умения за работа в екип, битови дейности, знания за здравето и сексуалното образование.

Чрез подпомагането на тази инициатива, “Теленор” се стреми да повиши информираността на обществото относно този значим социален проблем и да допринесе за неговото разрешаване в дългосрочен план.

„Светът на Мария“ е и сред каузите, които служителите на компанията могат да подкрепят в рамките на програмата за дарителство по ведомост, която функционира в “Теленор”. В централния офис на компанията редовно се организират и благотворителни базари, на които всички желаещи могат да закупят ръчно изработени ароматни сапуни и сувенири, като приходите се усвояват в подкрепа на Дневния център.

Подробна информация за дейността на Фондация „Светът на Мария“, Дневния център и кампанията за набиране на средства за неговото развитие е публикувана на www.mariasworld.org.
16.11.2014
Share
София – Награда „Най-сполучливо партньорство“ за „Теленор“ България
17.11.2014
тегло: 839 KB
размери: 1917X3000 px
автор: Евгени Димитров
Левон Хампарцумян връчва наградата на Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ в Теленор, и Цецка Радева, основател и изпълнителен директор на фондация „Светът на Мария“

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz