Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Нови продукти в служба на петте стълба на здравето
Само дни след официалната им премиера в Осло, новите mStrides, PowerMini и гамата Complete Balance™ вече имаха свои премиери и в България.

Важна част от продуктовата премиера, чийто домакин беше Неонет, независим консултант на Nikken, беше отделена на mStrides. Възприети като най-успешният модел от гамата стелки на Nikken, mStrides със своя забележителен дизайн и технологични подобрения са продуктът, който със сигурност ще учуди всеки, който цени комфорта на стъпалата си. И този нов продукт е възможен благодарение на DynaFlux технологията, създаваща постоянно магнитно напрежение, технологията на далечните инфрачервени вълни, абсорбираща енергия от околната среда и отдаваща я обратно вече като мека, успокояваща топлина.

В друга част научихме за PowerMini, най-новото от магнитните технологии, което прави възможно потребителите да получат и поддържат дълбоко проникване на енергия към всяка част от тялото, благодарение на прилепването на миниатюрни дискове към проблемния участък. Очакванията са, че уникалният дизайн на преносимата кутийка и свойствата на развитата DynaFlux технология ще бъдат хит сред феновете на далечните инфрачервени и магнитни технологии.

Complete Balance™ беше безапелационно звездата в продуктовото шоу. Гамата на Complete Balance™ съдържа шейкове, които заместват едно хранене, с малинов и ванилов вкус и енергийно блокче от овес и плодове.

Многофункционалното заместване на едно ядене с шейк е идеално за всеки, който иска да намали, увеличи или запази теглото си, докато подобрява и емоционалното си състояние. Напълно натурален продукт без изкуствени оцветители, консерванти и подсладители, който е подходящ за вегетарианци. Целта на Complete Balance™ е да съдейства за физическо и емоционално благосъстояние като подпомага балансираното хранене чрез контрол онова, което приемаме. Помислете за времето, което прекарвате в четете на етикети и пресмятане на калории и как то ви лишава и от малкото свободно време в един натоварен ден. За какво всъщност говорим? Стрес! Шейкът Complete Balance™ , който замества храненето е вкусен, спестява време и е здравословно решение за повечето балансирани диети.

“Ако имате натоварена програма, да поддържате теглото и нивата си на енергия с Complete Balance™ е много лесно и удобно. Това ви осигурява спокойствие на ума, защото винаги имате на разположение здравословна закуска или регулярно хранене, едновременно вкусни и с висока хранителна стойност.”

Допълнението към шейка Complete Balance™ е енергийното блокче Complete Balance™ Овес и Плодове. Целта му е да ви помогне да устоите на нездравословния снакс между основните хранения. Направен е от пълноценни естествени съставки и ни осигурява разнообразие, докато минимизира нездравословните похапвания. between meals.

Nikken не просто представя гамата Complete Balance™, а и създава подбрани съвети от упражнения, диетични планове и рецепти, за да помогне на хората да постигнат своите лични цели по отношение на теглото. Серията Complete Balance™ може да бъде използване по обикновен начин, или като част от програмите Complete Balance™, които могат да бъдат намерени на: http://bit.ly/CompleteBalance.



Японската високотехнологична компания Nikken създава концепцията Wellness Home с мисълта да ни предложи начин да поддържаме благосъстоянието си през целия ни живот, изпълнен с високи изисквания и силен стрес. Здравословният дом на Nikken се грижи за това да ни поддържа в доброто здраве чрез осигуряване на баланс в следните основни области на човешкия живот: работа и възстановяване; околна среда и стил на живот.

Всеки дом може лесно да се трансформира в Wellness Home. Тези домове се характеризират с това, че осигуряват на хората по-качествен сън, по-здравословни вода, въздух и светлина, както и естествен подход към храненето и редовното физическо натоварване.

Вдъхновени от лесната и всеобхватна концепция на Wellness Home, в Неонет виждат възможността да подобрят живота на много българи, като представят идеята пред бизнес партньори и заинтересовани притежатели на домове. От 1 октомври вече ще е на разположение първият Wellnes Home под наем в сърцето на Рила, само на около час от София. Местността предполага както кратки тридневни престои, в които да общувате активно с природата, така и дълга творческа ваканция или възстановяващ отдих.

В апарт-хотел Eagle Rock в Бели Искър, освен възможност да се наеме апартамент, напълно оборудван с високотехнологичните продукти на Nikken, можете да изпробвате и специалния магнитен “рол-аут”, както и да опитате някои от пълноценните храни на Nikken. Така по един лесен и лишен от ненужни инвестиции начин много хора ще имат възможност да вземат решение, дали да трансформират домовете си, точно кои части от тях и в каква последователност. От Неонет може да изискате лични консултации относно функциите и употребата на продуктите, както и финансови планове, съобразени с личните Ви желания и възможности.
19.09.2014
Share
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 510 KB
размери: 2129X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 677 KB
размери: 3000X2168 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 432 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 530 KB
размери: 2108X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 354 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 780 KB
размери: 1993X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 496 KB
размери: 3000X2124 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 395 KB
размери: 1966X3000 px
автор: Миро Златев
София - Нови предложения от Nikken
19.09.2014
тегло: 669 KB
размери: 3000X1993 px
автор: Миро Златев

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz