Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

GLOBUL подкрепя „Отбора на надеждата” за трета поредна година
GLOBUL ще подкрепи третото поредно издание на проекта за социална интеграция на младежи в неравностойно положение Homeless World Cup, организиран от Sports Management Bulgaria. Това обяви на пресконференция Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика“ на GLOBUL.

„GLOBUL е спонсор на „Отбора на надеждата” още от създаването му през 2011 година. През тези три години, инициативата се разви и постигна значителни успехи. Благодарение на нея, стотици млади хора, лишени от дом, семейство или с други социални затруднения, повярваха в себе си и подобриха начина си на живот. Затова съм горд, че GLOBUL продължава да подкрепя проекта и вярвам, че той може и ще промени още много човешки съдби.”, заяви Ясен Гуев по време на събитието. Участие в пресконференцията взеха също новите посланици на „Отбора на надеждата“– актрисата Теодора Духовникова и писателят Георги Господинов.

Тази година проектът ще обхване млади хора в неравностойно положение от шест населени места в страната – София, Пловдив, Стара Загора, Лом, Брацигово и село Доганово. След провеждане на серия от футболни турнири, старши треньорът Младен Христов ще определи състава на българския национален отбор по футбол за бездомни хора, който ще представи страната ни на световното първенство в Чили от 19 до 26 октомври. Шампионатът в Чили ще бъде трети за българския тим, който при дебютното си участие в Мексико през 2012 г. завърши на престижната четиринадесета позиция от 43 състава. Година по-късно „Отборът на надеждата” зае седемнадесета позиция от 46 тима и спечели Купата на град Познан. GLOBUL подкрепя проекта Homeless World Cup за трета поредна година като част от своята стратегия по корпоративна отговорност. Целта на инициативата е да спомогне за социалната интеграция на млади хора в неравностойно положение чрез силата на спорта и екипния дух.
16.04.2014
Share
София - Пресконференция за проекта за социална интеграция на младежи в неравностойно положение Homeless World Cup
16.04.2014
тегло: 519 KB
размери: 1741X3000 px
автор: Стефан Марков
Участниците в пресконференцията: Ясен Гуев, Теодора Духовникова, Виктор Кирков, Георги Господинов и треньора Младен Христов заедно с двама от играчите

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz