Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

GLOBUL посрещна десетима стипендианти
За осма поредна година GLOBUL осигури пълна годишна стипендия и възможност за професионално развитие на десетима амбициозни студенти. Младежите бяха посрещнати на официална церемония в централата на компанията и получиха сертификати за участието си в програмата лично от Брад Байблоу, главен директор „Потребителски маркетинг“ на GLOBUL. 

„Бих искал да поздравя тези млади стипендианти за тяхната ангажираност, решителност и постоянство! Те са работили сериозно и са демонстрирали както умения, така и страст, за да стигнат до там, където са сега. Моят съвет към тях е да се възползват максимално от времето, което ще прекарат в GLOBUL, да бъдат смели, любопитни, да задават въпроси и никога да не се страхуват да предлагат нови решения. Ние ценим „свежите” умове и идеи, които ще ни помогнат да се усъвършенстваме по отношение на нашите клиенти”, заяви Брад Байблоу по време на събитието.

Тази година стипендиантите на компанията ще се присъединят към дирекциите „Маркетинг”, „Човешки ресурси и администрация”, „Стратегически финанси”, „Правни отношения”, „Изграждане на мрежата”, „Експлоатация и поддръжка на мрежата”, „Управление на качеството и планиране на мрежовите услуги”, „Радио и пренос” и „Комутация и услуги”.

Участниците в програмата ще получават месечна стипендия до придобиване на бакалавърска степен и ще имат възможност да натрупат ценен практически опит като се включат в различни проекти под ръководството на персонален наставник. Освен това те ще участват в лятната стажантска програма на GLOBUL, в рамките на която ще преминат през специални обучения и ще усвоят още знания и умения за работа в реална бизнес среда.

Стипендиантската програма на GLOBUL стартира през 2005 г. и постепенно разширява обхвата си като включва нови области и специалности. Целта й е да подпомогне студенти с отлични академични резултати и желание за ранен професионален старт. Освен нея, ежегодно компанията провежда и своята стажантската програма. До момента в двете инициативи са участвали над 400 студенти, а голяма част от тях са се присъединили към екипа на компанията.


16.01.2014
Share
София - Стипендианти на Globul
16.01.2014
тегло: 697 KB
размери: 1994X3000 px
автор: Миро Златев
Десетимата стипендианти

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz