Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Руският психолог Игор Незовибатко отново води курсове в България
Психологът, който успя силно да впечатли българите през есента на 2011 г., отново пристига в България. Повече от 20 години Игор Незавибатко се занимава с тайните на човешките отношения. Той е най-известният сексолог в Русия.   Автор е на многобройни книги и дискове по сексология, емоционална интелегентност и ораторско изкуство. Номиниран е за „Най-добър треньор по личностно израстване” от „Международната Асоциация на професионалистите за развитие на личността”, гр. Москва. Игор провежда тренинги в цял свят (Русия, Чехия, Индия и т.н.) и хубавата новина е, че и българите вече имат възможност да се включат в тези обучения!

Незовибатко е сред първите треньори в света с образование и опит като актьор и режисьор. Неговите тренинги са истински спектакли, в които всеки става са част от едно незабравимо преживяване. Игор успешно съчетава артистизма си с таланта на бизнес-треньор. Той е от най-нашумелите бизнес-треньори в Русия и редовно провежда такива обучения, предимно с топ-мениджърите на световни компании като Орифлейм, Мегафон, Лореал, Ферерро и др.

Следващият тренинг, който Игор ще направи в София, се казва “Мъже и жени: личен живот, семейство и бизнес”. Чрез него Игор ще разткрие как е възможно всеки човек успешно да съчетае бизнеса със семейното щастие. Както обикновено у нас Игор ще получи подкрепа от чаровната сексоложка Наталия Кобилкина - семеен терапевт и практически сексолог. Нейните курсове често предизвикат вниманието на медиите и интересът към тях е огромен, а в групите й редовно няма места. Както Игор, така и Наталия вярват, че семейството и бизнесът могат да бъдат успешно съчетани. Според тях законите, които работят в бизнеса, работят и в семейството.



Тренингът „Мъже и жени: личен живот, семейство и бизнес” ще се проведе на 17-18 март в София, а желаещите да се запишат, могат да го направят на e-mail: sofia@natalia.bg и gsm: 0893 220 801.
31.01.2012
Share
СОФИЯ - Представяне на съвместната серия тренинги на руския психолог Игор Незовибатко и сексоложката Наталия Кобилкина
04.11.2011
тегло: 247 KB
размери: 2000X1537 px
автор: Евгени Димитров
Игор Незовибатко

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz