Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Cargill Tower – новото име на офиса на центъра за споделени услуги на Cargill в София
За важното събитие у нас пристигна Джулиан Чейс, член на екипа на изпълнителните директори на Cargill. От 24.04.2019 г. офисът на Центъра за споделени услуги на Cargill в София носи името Cargill Tower. Модерната бизнес сграда се намира на бул. „Тодор Каблешков“ до “Bulgaria Mall”. За да стане част от този ключов за Cargill момент, в България пристигна и г-н Джулиан Чейс, член на екипа изпълнителни директори на Cargill и вицепрезидент „Трансформации“. Тържествената церемония бе посетена от десетки гости: партньори, представители на бизнес организации и журналисти.
Центърът за споделени бизнес услуги на американската компания започва своята дейност в България от 2014 г. В него централизирано се обслужват бизнесите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка, като им се предоставят услуги с добавена стойност в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и
доставки, както и управлението на човешки ресурси. В центъра в София има над 1100 професионалисти, които управляват важни за компанията процеси и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност и силен фокус върху ефективност и отлично качество.
Значението на софийските структури на компания у нас Джулиан Чейс, вицепрезидент „Трансформации” в Cargill, обясни така: „Центърът за споделени бизнес услуги в София играе стратегическа роля за бизнеса ни в Европа, Близкия изток и Азия. Той се развива много успешно със силните компетенции на своите служители и високото качество на услугите, които предоставя. Радваме се, че в София се създаде толкова добър екип“, изтъкна Чейс.
Изпълнителният директор на Cargill в България г-н Методи Георгиев допълни с думите: „С новото име на сградата, в която се намира Cargill Business Services Sofia – центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в България, бележим приноса ни за глобалния бизнес на Cargill, както и дългосрочните планове на компанията за развитие в нашата страна. В центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София вече работят над 1100 служители от България и чужбина и наш приоритет e човешкият капитал, като затова обръщаме голямо внимание на хората, които работят за нас, на тяхното удовлетворение и професионално развитие.“
25.04.2019
Share
София - Официално окриване на Cargill Tower
25.04.2019
тегло: 591 KB
размери: 1992X3000 px
автор: Николай Варадинов
Джулиан Чейс и Методи Георгиев
София - Официално окриване на Cargill Tower
25.04.2019
тегло: 774 KB
размери: 2106X3000 px
автор: Николай Варадинов
Методи Георгиев, изпълнителен директор на Cargill в България
София - Официално окриване на Cargill Tower
25.04.2019
тегло: 584 KB
размери: 2084X3000 px
автор: Николай Варадинов
Джулиан Чейс, член на екипа изпълнителни директори на Cargill и вицепрезидент „Трансформации“
София - Официално окриване на Cargill Tower
25.04.2019
тегло: 905 KB
размери: 3000X2215 px
автор: Николай Варадинов
София - Официално окриване на Cargill Tower
25.04.2019
тегло: 760 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Николай Варадинов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz