Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR

Стотици колоездачи се събраха на протест в София

Видеорепортаж: БУЛФОТО
         
Стотици велосипедисти се събираха на площада при НДК в София на протест и отдаване на почит на Мартин Гачев, 41-годишен български колоездач, който при трагичен инцидент на 24 февруари на главен път I-8 близо до Божурище загина, блъснат от товарен камион.
Гачев, който беше част от Колоездачен Клуб “Булвело”, беше един от най-успешните шосейни колоездачи в България. Участваше редовно в пробези на шосе за любители, в състезания в планината и записа редица успехи, от които 1-во място в мастър възрастовата категория на последното издание на Шосейни колоездачни серии INCH Sport, също така шампион на Държавно първенство по колоездене.
Протестиращте направиха лежащ флашмоб на площада пред НДК, а след това се отправиха към Съдебната плата, където запалиха свещ в памет на Мартин Гачев.
        

        
Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulphoto.com        
Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.         

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz