Клуб ПОРНО отива на КРАВАЙ
Откриване на лятното "Порно" и рожден ден на Андрей от "Сблъсък"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Клуб "Порно" на Иван и Андей от "Сблъсък" затваря за ремонт, който ще продължи до края на лятото, а днес отвори врати лятното "Порното" в градинката на НДК до "Кравай" (El Cabana), съобщи сайтът erogance.net.
Освен това Андрей навърши 25 години и по този случай заедно с отварянето на летния клуб направи голям купон.
На купона дойде и Playboy модела, надеждата на футболните фенове и подкрепата на нашите футболисти за Euro 2004 - Маги Вълчанова. Тя люто се закани на журналистите от FHM, че ще им докаже какво може да направи една българка, за да подкрепи отбора си и да му даде сили в тежките битки на зеления терен. За феновете на отбора и за нашумелия светско-еротичен сайт EROGANCE.NET Маги обеща да направи една фотосесия преди да замине в понеделник за Португалия.

Слави Ангелов от "24 часа" подари на Андрей специален колаж на вестника със заглавие "Андрей от СБЛЪСЪК става шеф на митниците"
сблъсък,порно,андрей,арнаудов,24,24 часа,вестник,слънчоглед,колаж