Започна “Месецът на здравите зъби”
Пресконференция за старта на "Месец на здравите зъби" на СИГНАЛ

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Започна “Месецът на здравите зъби”, организиран от Signal, продукти за хигиена на устната кухина на Unilever. Част от инициативата е и турнето на “Образователен театър”, представящо пиесата “За зъбките” по училищата в страната. В нея най-малките се учат как да се грижат за зъбите си. Всяко от 10 000 деца получава паста и четка за зъби, постер, седмична програма и стикери за тетрадките си.
НА ВНИМАНИЕТО НА КОЛЕГИТЕ ОТ ПЕЧАТНИТЕ МЕДИИ: Изтеглянето и публикуването на снимките от тази емисия е БЕЗПЛАТНО. За да изтеглите файла, чукнете върху малкото изображение, ще се отвори нов прозорец със снимката за печат, и я запазете. ВЪЗМОЖНИ ГРЕШКИ: При някои версии на INTRNET EXPLORER голямата снимка автоматично се визуализира с резолюция за екран. Не записвайте нея, а потърсете квадратче с четири стрелки навън в долния десен ъгъл, кликнете върху него и снимката ще се разтегне отново в голямата резолюция от която трабва да се запише. Ако при източването файлът се е записал без разширение, след функция RENAME на записания файл добавете точка и буквите JPG.
Весело съвпадение разсмя гостите на пресконференцията - на регистрацията се записаха подред фоторепортерите на в."24 часа" Парсех Шурбалян и на "Новинар" Хачик Румян. Момичето на "Юниливър" се заоглежда за сбирка на арменската общност наблизо, когато и фоторепортерът на "Сега" Емо Иванов се представи като Гарабед Гарабедян. На снимката: Хачик и Емил вече успешно са се регистрирали.
зъби,суинг,юнилрвър,unilever,румян,емил иванов,фоторепортери