Росен Марков на акция срещу демографския срив
Варна - акция на Росен Марков пред АГ-болницата

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Председателят на "Партията на българските мъже" Росен Марков поде поредната "масирана" акция във Варна. Този път повод за мероприятието беше празника на родилната помощ Бабинден. В тази връзка ексцентричният варненец почерпи с маркова ракия и цветя пред родилния дом във Варна и призова "Да превърнем АГ болниците в индийско родилно!", визирайки демографския срив в страната ни. За целта Марков предлага "МАРКОВа" ракия от магарешки тръни, която според него гарантира "потентност и зачеване".

Председателят на Партията на българските мъже Росен Марков (вдясно) призовава към правене на повече деца. На плакатите пише "Да превърнем АГ болниците в индийско родилно!", "Не е важно кой е отгоре, важното е да се ражда нещо. Най-вече деца!"
росен марков,варна,партия на българските мъже,аг,Да превърнем АГ болниците в индийско родилно,Не е важно кой е отгоре, важното е да се ражда нещо. Най-вече деца