Каменица-ФЕНкупата стартира със звездите от "Старакадеми" и "Биг брадър"
Каменица ФЕНкупа 2005 - откриване в Пловдив

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Националният любителски футболен турнир на "Каменица" за купата на феновете тръгна в Пловдив при проливен дъжд. Това не попречи на множество пловдивски отбори да премерят сили на мокрия стадион "Тодор Диев" под вещото водене на Ути Бъчваров и с помощта на звездите от "Биг Брадър", "Звездна академия" и група "Хиподил". Атракция при откриването стана демонстративния футболен мач между отборите на спортните журналисти и "Каменица АД". Треньор на журналистите стана Димтър Пенев, а на пивоварите - съдията Атанас Узунов. На страната на "Каменица" играха Ути Бъчваров и Ники Кънчев, от журналистите се изявиха Краси Минев от БТВ, Томислав Русев от радио "Гонг", Еди Папазян от вестник "24 часа". В крайна сметка пивоварите биха журналистите с 3:1, с красив финален гол на търговския директор Йохан де Смет Ван Дам. В паузата пловдивската публика видя звездите от "Стар академи", които за първи път пяха извън студио и раздаваха автографи на феновете. Продуцентите не оставиха за твърде дълго на сцената младежите заради лошото време и скоро ги подкараха към автобуса. "Съквартирантите" от "Биг брадър" пък възлагаха мисии на публиката, а победителите получаваха награди, предимно свирки /NB! - съдийски, които издават звук/. В първенството по канадска борба за фенове най-накрая Зара и Зейнеб премериха сили със залог романтична вечеря с Ути, но задължително приготвена от него. За най-закоравелите фенове накрая свириха "Хиподил", които за разлика от младежите от "Старакадеми" не се побояха от лошото време, изпиха литри бира и разклатиха стадиона със звук.
Едуард Папазян от "24 часа" избива топката от Ути Бъчваров в критичен момент от демонстрационния мач между спортни журналисти и тима на "Каменица"
каменица,мач,футбол,журналист,вестник,24 часа,едуард,папазян,вкусно,тв,бнт,ути,бъчваров