Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Откриват Регионален център за развитие на социалната икономика във Варна
Откриха Регионален център за развитие на социалната икономика във Варна и Коледен базар-договаряне за социалните предприятия в областта, организиран от екип на Министерството на труда и социалната политика.
Хората от уязвимите групи нямат нужда от съжаление и коледна щедрост, а от шанс да се трудят и да бъдат част от активното гражданско общество. В това са убедени експертите от Регионалния център за развитие на социалната икономика в Североизточна България, създаден във Варна по проект на социалното министерство.
Част от инициативата е Коледният базар-договаряне, в който ще бъдат представени социалните предприятия във Варненска област. Те ще участват със своите стоки и услуги и ще разкажат за дейността си. За представителите на бизнеса е планирано специално договаряне, на което могат да поръчат на представените социални предприятия нужните им коледни подаръци и фирмени комплименти. Или да потърсят интересни предложения за Свети Валентин, 8-и март и други празници, дори за целогодишно сътрудничество.
28.11.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz