Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Доброволци на Yettel преобразиха местността „Плажът“ на Витоша
Доброволци от Yettel дадоха нов свеж облик на популярното място за отдих „Плажът“ край с. Бистрица. Само за няколко часа служителите на телекома, техни близки и приятели, успяха да превърнат една от най-посещаваните пикник локации във Витоша в още по-приятно място за релакс и прохлада в летните дни.
С над 100 кутии лак доброволците преобразиха различните дървени съоръжения и паркова мебел в местността, включително множество пейки, маси, шезлонги и четири дървени моста. Работливата бригада, в която най-малкият ентусиаст беше едва на три години, се зае да разчисти и боклука в местността, като събра и изхвърли почти цял бус с отпадъци от туристическите пътеки в гората.
Доброволческата акция във Витоша е втората, която Yettel организира от началото на годината със своите служители. По време на първата инициатива през май екипът на телекома и техни близки засади 1200 дъбови дръвчета край село Негован. Там вече почти три месеца широколистните фиданки пускат корени на площ от 2500 кв. м. в „Новата гора на София-2“, част от стартиралата през 2017 г. инициатива за засаждане на зелен пояс от нови гори около столицата.
Доброволчеството е сред инициативите, с които Yettel и служителите на компанията дават своя принос за важни каузи и е една от целите в Стратегията за устойчиво развитие на компанията. Амбицията на телекома е всяка година да дарява 1000 работни часа за обществено полезен труд, като си партнира с организации, които работят по инициативи и проекти, свързани с опазването на околната среда и подкрепят различни социални каузи в България.
Повече за доброволчеството в Yettel и Стратегията за устойчивост на компанията можете да откриете тук.

20.07.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz