Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

В парковото пространство на летище София се провежда авто-мото фест
Голям авто-мото фест се проведе от 23 юни до 25 юни 2023 година в парковото пространство до Терминал 2 на летище София. Инициативата е обединена от идеята да се популяризират значението и смисълът на донорството и трансплантацията. Съорганизатори са „Соф Кънект“ АД, СО-район „Слатина“, София - европейска столица на спорта, фондация „Благотворителност и милосърдие“. Събитието е подкрепено от Министерство на спорта, Министерство на туризма, Министерство на здравеопазването, Столична община и много неправителствени организации.
Посетителите имаха възможността да видят различни видове автомобили, мотоциклети, аксесоари и принадлежности за мотори, автомобили и планински туризъм, детски кът, спортна зона, забавления за деца и възрастни, томболи с награди и много изненади.
Тази вечер програмата на фестивала включва изпълнения на Акага, Дичо, Стефан Вълдобрев и много други известни български изпълнители. Водещи ще бъдат Калин Врачански и Асен Блатечки, а специален гост изпълнител ще бъде Валя Балканска и 100 Каба гайди.
Със събраните средства организаторите на мото феста ще закупят и дарят медицинска апаратура.

25.06.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz