Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Yettel с отличие за най-добър проект за работодателска марка
Телекомът спечели приза за най-добър проект за работодателска
марка от годишните награди Employer Branding Awards на b2b Media


София, 20.02.2023 г. Yettel спечели първото място в категорията Employer Branding Project от годишните награди Employer Branding Awards, организирани от b2b Media.
Призът се присъжда на телекома за цялостната вътрешна стратегия, насочена към въвеждането и утвърждаването на бранда Yettel сред служителите на компанията.
Детелина Смилкова, председател на Българската асоциация за управление на хора и председател на Human Potential Cluster, връчи наградата на Евелина Цонева, мениджър „Развитие на таланти“ в Yettel и Ирина Панайотова, експерт „Корпоративни комуникации“ в компанията.
Проектът, с който Yettel спечели приза, включва поредица от събития и инициативи за ангажиране на служителите с новите ценности на бранда и формиране на корпоративната култура в унисон с идеологията на Yettel – модерен бранд, насочен към хората и с концепция за баланс в основата на всичко. Програмата цели не само да представи новия бранд сред служителите, но и да ги въвлече в изграждането на корпоративната култура – един от най-силните инструменти за ангажиране на служителите.
Част от стратегията е провеждането на Yettel Ideathon Challenge, 6-седмичен хакатон за идеи, тяхното концептуално развитие и приложение. В хакатона всеки служител има възможност не само да сподели, но и да работи по осъществяването на своите идеи и предложения. Партньор в реализирането на Yettel Ideathon Challenge е студиото за бизнес редизайн launchlabs Sofia.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.
За Yettel:
Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.
За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:
PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

21.02.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz