Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Студентите са бъдещето на индустрията
Вашите студенти са бъдещето на индустрията. Това заяви Тим Курт, изпълнителен директор в компанията, по време на церемонията по връчване на Академичните Оскари за 2022 година, организирана за седма поредна година от вестник „24 часа“.
Той поднесе отличието на проф. д-р Сеня Терзиева, ректор на „Химикотехнологичен и металургичен университет“ - София, заел първо място в професионални направления Металургия, Материали и Химични технологии според рейтинговата система на висшите училища у нас. „За мен е чест да връча този приз днес на университета, с който си партнираме успешно от години“, заяви още Тим Курт в речта си.
Приемайки наградата, проф. д-р Сеня Терзиева благодари на „Аурубис България“ за дългогодишната съвместна работа и затова че компанията задава най-високите стандарти в индустрията.
На събитието присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на София - Йорданка Фандъкова, министърът на образованието проф. Сашо Пенов и министри на образованието от българските правителства след 1990 г. както и представители на българския бизнес.
Рейтингът на университетите се изготвя за 12-та поредна година от фондация „Отворено общество“ по поръчка на Министерството на образованието и науката. Класацията сравнява 52 висши училища в рамките на няколко професионални направления, вкл. научна дейност, учебна среда, престиж и реализация на дипломираните студенти.

18.01.2023
Share
София - Изпълнителният директор на Аурубис България Тим Курт връчи Академичен Оскар на ХТМУ


18.01.2023
тегло: 1324 KB
размери: 2060X3090 px
автор: Николай Варадинов
Изпълнителният директор на „Аурубис България“ Тим Курт връчи Академичен Оскар на проф. д-р инж. Сеня Терзиева-Желязкова, ректор на ХТМУ

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz