Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Мартин Иванов представи музикалния си проект и книга „Малахитовата гора” на сцената в Sofia Live Club
След 17-годишна пауза композиторът и барабанист Мартин Иванов се завърна с музикалния си проект „Малахитовата гора” на сцената в Sofia Live Club. 
Това е проект на житейски опит, философия, артистични вкусове, отношение към свет, алхимични стремежи, благородни каузи и човешко добруване на Мартин.
„Малахитовата гора“ e музикален албум, книга, събитие, виртуално пространство, социална и екологична кауза, джаз квартет, обединени в устойчив и синергичен проект – „Как да превърнем словото и музиката в дърво, или как да се „загубим“ в гората, за да намерим пътя към cебе си“.
Стилът на музиката е еклектика от джаз, класическа, авангардна, концептуална музика + звуци от природата, гласове на птици и животни, дъжд, вятър и т.н. Композициите от албума следват съдържанието на книгата и всяка една от тях съответства на главата от текста. „Гръбнакът“ на произведението е изграден от 5 композиции, които заемат следните места в албума: 1, 3, 5, 7, 9. Тези 5 композиции откриват и презентират всеки един сезон от годината (зима, есен, лято, пролет и отново зима) и са главен движещ мотив в сюжетната линия.
Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит
навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Той е композитор,
аранжьор, диригент, перкусионист, изследовател и ритъм коуч, който е
прекарал 15 години в САЩ и Канада. На сцената и в албума на Мартин му партнират Росен Захариев – тромпети; перкусии, Кирил Атанасов – пиано; перкусии и Васил Хаджигрудев – контрабас; перкусии.
02.12.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz