Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Керхер откри нов търговско-сервизен център в град Бургас
Лентата на новия център преряза лично Лилия Седлар, Президент на регион „Източна Европа“ Керхер

Световният лидер в почистващата индустрия – Керхер откри с тържествена церемония модерен шоурум в Бургас. Новият фирмен обект на компанията в града ще предложи на домакинствата и бизнеса в региона пълната гама уреди и поддръжка на всеки продукт от утвърдената немска марка. На новата локация ще заработи и „Компетенс център“, в който ще се правят продуктови обучения и демонстрации както на служителите на фирмата, така и на клиентите, които купуват специализирана техника.
Бизнесът на компанията е диверсифициран в няколко направления: продукти „дом и градина“, професионална техника в различни бизнес направления и приложения, комунални и индустриални машини, богата гама от решения за почистване на фотоволтаични соларни системи, автоматизирани решения за измиване на автомобили и автомивки на самообслужване, широко портфолио от машини за професионално почистване, препарати, аксесоари и сервизни центрове. Производствените бази на компанията са разположени в цял свят, като локалните пазари често се обезпечават от локални производства.
„България е един от най-бързо развиващите се пазари на Керхер в нашия регион. Адмирирам решението на локалния мениджмънт да инвестира и премести Керхер центъра на нова локация в Бургас, така че да отговори по-добре на нуждите на клиентите“, сподели г-жа Лилия Седлар, Президент на регион „Източна Европа“ Керхер.
„Увеличаването на бизнес потенциала в Бургас и региона бе ключова цел за компанията и вярвам, че на новата локация екипът ще може да подкрепи развитието на пазара и да отговори на очакванията на клиентите“, заяви г-н Мартин Василев, Управляващ директор на Керхер в България.
„Керхер център Бургас разширява предлаганите услуги като освен шоурум с пълна гама уреди, аксесоари, препарати и сервизен център, под неговия покрив вече се помещава и „Компетенс център“, в който ще се провеждат продуктови обучения и демонстрации на нашите служители, партньори и клиенти“, допълни г-н Миролюб Владимиров, ръководител „Професионални канали“ на Керхер в България.
Керхер в България към момента има 5 собствени центрове - в София: централен офис и магазин в търговски център, Пловдив, Бургас и Русе, които обединяват шоурум и сервиз, 4 партньорски центъра в страната и мрежа от дилъри, с които немската компания покрива територията на цялата страна. Бизнес операциите на Керхер се извършват през собствени Керхер центрове, дилърска мрежа, ритейл, директни продажби и онлайн собствен магазин.
Керхер България е лидер на пазара в категория „водоструйки“, „сухо-мокро смукачки“ и „парочистачки“. Към момента компанията има 67 служителя и очакван оборот от 18 милиона евро. В световен мащаб Керхер акумулира оборот в размер на 3.092 млрд. евро, оперира в 78 държави със 150 компании и има 14 400 служителя. Активните патенти на Керхер към момента са 650.
Керхер има силно-застъпена програма за културно спонсорство. През август тази година компанията почисти знаковия паметник Пантеона в Морската градина на Бургас и прилежащите алеи. В световен мащаб част от паметниците, почистени по тази програма са: колоните на площад Свети Петър в Рим, Бранденбургската врата в Берлин, статуята на Христос в Рио де Жанейро, Колосите на Мемнон Луксор в Египет, скулптурите на президентите в планината Ръшмор, САЩ. Почистването винаги се извършва в тясно сътрудничество с реставратори на паметници и специалисти по история на изкуството, така че да се гарантира ефективно и безопасно почистване и запазване на паметниците. Това е устойчива програма, която и екипът в България развива и ще надгражда през следващите години.


01.12.2022
Share
Бургас - нов център на Керхер
01.12.2022
тегло: 1212 KB
размери: 1424X2144 px
автор: Румен Раканов
Бургас - нов център на Керхер
01.12.2022
тегло: 1663 KB
размери: 1424X2144 px
автор: Румен Раканов
Бургас - нов център на Керхер
01.12.2022
тегло: 2095 KB
размери: 1424X2144 px
автор: Румен Раканов
Бургас - нов център на Керхер
01.12.2022
тегло: 1774 KB
размери: 1396X2144 px
автор: Румен Раканов
Бургас - нов център на Керхер
01.12.2022
тегло: 2122 KB
размери: 1407X2088 px
автор: Румен Раканов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz