Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

„Мениджър на годината“ 2022 ще бъде обявен тази вечер на тържествена церемония в Софийска опера и балет
На 10-ти ноември най-големият празник на бизнеса в България се завръща в пълния си блясък с галавечер на живо. Мениджърът на годината ще бъде обявен от президента Румен Радев. 
Преди кулминацията на вечерта, когато ще разберем кой е „Мениджър на годината“ 2022, ще бъдат обявени и победителите в новите четири категории: „Най-добър нов бизнес“, „Бизнес в първите 20 милиона“, „Бизнес трансформация“ и „Екип на годината“, с които конкурсът беше надграден по случай своя 15-годишен юбилей.
Конкурсът „Мениджър на годината“ представя и награждава големите личности в бизнеса - хората, които създават качествени продукти, осигуряват работни места, внедряват нови технологии и прилагат най-високи стандарти. Мисията на инициативата е да разказва историите на тези успешни мениджъри, за да бъдат те вдъхновение за бизнес лидерите на бъдещето.
И тази година списание „Мениджър“ продуцира филм, посветен на финалистите в основната категория и победителите в четирите нови категории. Филмът ще бъде излъчен премиерно на 27 ноември от 16:00 часа по bTV.

Генерален спонсор на 15-то издание на конкурса "Мениджър на годината" е А1. 
Състезанието за висши мениджърски постижения се провежда и с подкрепата на:  Fibank,  Johnnie Walker , EOS, British American Tobacco Bulgaria, Volkswagen България, TELUS Inte
ational,  Метрореклама
Медийни партньори са: bTV,  БТА, БНР, БНТ, dir.bg, Дарик, 24 часа, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, BulFoto


10.11.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz