Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Пет варненски училища се включват в националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI".
Пет варненски училища се включват в националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI".  С открит урок по безопасност на движението по пътищата в ОУ „Петко Р. Славейков" бе дадено началото на инициативата в морската столица. Представител на Главна дирекция „Национална полиция" запозна първокласниците в училището с основните правила, които те трябва да спазват за своята пътна безопасност.



Кампанията се организира за трета поредна година от Тимбарк България, съвместно с Министерство на образованието и Министерство на вътрешните работи. Поради Covid-19 ограниченията, предишните ѝ две издания се провеждаха изцяло онлайн с помощта на специално създаден онлайн мултимедиен урок, разработен съвместно с експерти от партньорите в инициативата.



Тазгодишното издание на кампанията „Пресичам безопасно с TEDI" за пръв път ще се проведе в хибриден формат, като представители на Главна дирекция „Национална полиция" ще направят практически обучения в училища в шестте най-големи български града – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе.
08.11.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz