Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Откриха изложба на тема '' 10 училище '' Теодор Траянов'' – прекрасно място за учители и ученици''
Експозицията ще бъде отворена до 22 април на „Мост на влюбените“ на НДК. & nbsp;В края на пролетната ученическа ваканция и малко преди стартирането на кампанията за кандидатстване в училища, 10 СУ „Теодор Траянов“, което се намира район „Младост“, се представи пред жители и гости на столицата с фотоизложба на тема „10-то училище - прекрасно място за учители и ученици“. Експозицията е разположена на най-популярното място за изложби – „Моста на влюбените“ при Националния дворец на културата и има за цел да привлече вниманието както на учениците, така и на учителите. Посетителите ще могат свободно да разглеждат паната със снимки и да се запознаят с базата на школото, новооткрития STEM център, представяния на различни инициативи, клубове по интереси, допълнителни дейности и проекти, които са реализирани от учениците и преподавателите.

„С екипа ми решихме, че трябва по интересен начин да привлечем вниманието на родителите и децата към нашето училище, в което се стремим да осигурим всички условия за едно съвременно образование на учениците, подплатено с традиции и даващо отлични резултати всяка година. През тази учебна година в нашето училище открихме и STEM център, в който се провеждат по график част от редовните занятия по математика, информационни технологии, биология, химия, география. Отделно от това стартирахме и реализираме менторска програма, в която специалисти от бизнеса по направление STEM влизат с открити уроци и клубове по интереси, които са еднакво полезни и за учениците, и за учителите. Надявам се с изложбата да провокираме и интереса сред учителите и да намерим сред посетителите нашите нови колеги преподаватели“, разказа г-жа Нели Филипова, директор на 10 СУ „Теодор Траянов“.

Изложбата ще остане на „Моста на влюбените“ до НДК в периода до 22 април, точно преди стартирането на кампанията за кандидатстване в училищата.

За повече информация за училището, моля, посетете уебсайта: https://10sou.eu/


13.04.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2023 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz