Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

НОВ LIDL МАГАЗИН ОТВАРЯ ВРАТИ В СОФИЯ
Лидл България откри днес 109-ия магазин на веригата в страната. Обектът се намира в град София, бул. „Тодор Александров“ 173, и е построен върху емблематично място за квартала – някогашната Къпалня „Чайка“.  Това е 32-ият Lidl в София и 4-тият магазин на две нива в страната, проектиран специално, за да отговори на нуждите на потребителите в гъсто населени градски райони.

Новият магазин разполага с просторна търговска зала с размер 1571 кв. м и паркинг със 127 места, благодарение на които клиентите ще могат по-лесно и бързо да пазаруват необходимото за дома, трапезата и домакинството и по този начин да пестят време и усилия.



Парцелът, на който е разположен новият магазин, е с лице към три улици в ж.к. Разсадника – бул. „Тодор Александров“, ул. „Хисаря“ и ул. „Найчо Цанов“. Това разположение позволява лесен достъп до търговския обект както за автомобили, така и за пешеходци. Входът за клиенти се намира на първо ниво на магазина, заедно с покрит паркинг и технически помещения. От входното преддверие всички посетители имат достъп до търговската зала на второ ниво, посредством два травелатора и асансьор, разположени в непосредствена близост до входа, което прави магазина напълно достъпен за хора със затруднено придвижване.

При изграждането на всеки един от своите обекти Лидл България има ангажимент и към облагородяване на околната инфраструктура и района. За новия си магазин в ж.к. Разсадника компанията възстанови тротоарните зони към ул. „Найчо Цанов“ и ул. „Хисаря“ и засади нови дървета в близост, грижата за които ще поеме и занапред.



За първите клиенти на новооткрития магазин Лидл България е подготвила много изненади. Веригата ще зарадва стотици посетители със специални подаръци още през първия ден от отварянето на обекта и ще продължи с атрактивни отстъпки за всички пазаруващи през първите седмици след откриването. Всеки клиент, който пазарува за минимум 25 лв. в периода 29.11-05.12.2021 г., ще получи талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани артикули Родна стряха. А пазарувалите за минимум 25 лв. през седмицата 06-12.12.2021 г., ще получат талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани пици на марката Trattoria Alfredo. Повече информация за акцията може да бъде намерена на www.lidl.bg/novmagazin.



През цялата 2021 г. компанията продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите удобни локации веригата цели да осигури на своите клиенти още повече възможности за пазаруване от внимателно подбран асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена и да се затвърди като любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.


29.11.2021
Share
София - Откриване на нов магазин Lidl
29.11.2021
тегло: 2511 KB
размери: 2585X4595 px
автор: Георги Палейков

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz