Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор България награди отличници от Технически университет – София
По време на тържествена церемония за връчване на дипломи в Техническия университет - София, Богдан Динев, директор „Техническа стратегия и инженеринг” в Теленор покани завършващите студенти да се присъединят към екипа на компанията. 

„Телекомуникациите, които са сред водещите сектори в България, са на много високо ниво не само в Европа, но и в свтовен мащаб. А това, смело мога да кажа, че се дължи именно на инженери като вас, на младите специалисти, които Технически университет – София подготвя“, сподели Динев и пожела успех, кураж и любопитство на всички, на които им предстои да направят своите първи крачки в професионалния си път. Той отправи и официална покана, както към настоящи, така и към вече бившите студенти, именно тези, изключително важни стъпки, те да направят с Теленор България и да вземат участие в предстоящото издание на стажантската програма Hub by Telenor. Самият той е възпитаник на ТУ София и е сред първите, които се възплзват от тази възможност. Така през 2006 година започва работа в оператора като инженер радиочестотно планиране.



За постигнатите отлични успехи по време на обучението си двама магистри (сребърните медалисти Красимир Вачев и Десислава Николова) и двама бакалаври (златният медалист Стоян Маджиров и Радостина Петкова) получиха персонални поздравления и подарък.



Поздрав към бакалаври и магистри отправи и Никола Чакъров, директор „Операции“ в ЦЕТИН България, компания която предлага на българския пазар телекомуникационни и инфраструктурни услуги от световна класа. В партньорство с Теленор България двете компании не веднъж са отличавани с престижния сертификат Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.



Сътрудничеството между Теленор България и Технически университет – София датира от 2004 година.



Водещата възможност, която телекомът предоставя на младите хора да започнат проферсионалната си реализация и да трупат опит с доказани професионалисти в разнородни бизнес сфери е ежегодната стажантска програма Hub by Telenor. Това, което я отличава, е че стажът е с продължителност една година и участниците работят наравно със своите колеги. До момента своеобразната школа са преминали около 60 стажанти, а много от тях са поканени да останат в екипите, в които са работели. Стартът на тазгодишното издание предстои да бъде обявен в началото на август.
31.07.2021
Share
София - Тържествена церемония за връчване на дипломи в Техническия университет
31.07.2021
тегло: 422 KB
размери: 1069X1352 px
автор: Николай Варадинов
Богдан Динев, директор „Техническа стратегия и инженеринг” в Теленор
София - Тържествена церемония за връчване на дипломи в Техническия университет
31.07.2021
тегло: 1228 KB
размери: 2401X3910 px
автор: Николай Варадинов
Богдан Динев, директор „Техническа стратегия и инженеринг” в Теленор поздравява дипломанти

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz