Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Булфото отбелязва 20-годишнината си с бира 2020 Fail Ale – специално издание на Cohones, една от най-успешните български марки крафт.
В необичайни и странни условия агенция БУЛФОТО празнува 20-годишнината от своето основаване. За това решихме да се присъединим към своите съмишленици от крафт-бира Кохонес, известни с нестандартните си идеи.  

Специалната им серия 2020 Fail Ale се ражда като грешка на технолога им Мая, но накрая, вместо да изтече в канала, се оказва носител на сребърен медал на фестивала за домашни пивовари в Хърватска. Така създателите на Cohones решиха да посветят тази партида бира на трудностите и провалите, които накрая се превръщат в успех, и се роди IPA-та, посветена на „куцата“ година 2020, в която ударите валят един след друг, а веселите и оптимистични хора не спират да откриват възможности за себе си във всеки един от тях.

В партидата, която още със самото си излизане на пазара, се заявява като колекционерска, има шест визии на етикета, за които са ползвани снимки от репортерите на агенция Булфото, направени през ключовата 2020. На всеки от тях има съответния абсурден сюжет от основни моменти през годината – пандемия, наводнения, протести, взривове. Във всеки от кадрите има хумор, оптимизъм, настроение и история, която може да бъде прочетена в разказ от самия автор /Георги Палейков, Валентин Захариев, Евгени Димитров/, като заредите QR-кода от бутилката.

Приключението с бирата не свършва дотук. Пивоварната призовава почитателите да участват във фотоконкурса „Безумна снимка 2020“, чиито условия са публикувани на сайта на кампанията https://cohones.beer/2020-FailAle/

Ние от Булфото вече 20 години живеем и работим с идеята, че всяка трудност и нелепица е само повод за смях и израстване, и затова избрахме да се включим в тази така напоителна и приятна инициатива на приятелите ни от Cohones, сподели основателят на агенцията, фотожурналистът Евгени Димитров, между две наздравици, в очакване на свежите попълнения от фотоконкурса.


04.12.2020
Share
ЮБИЛЕЙ - 20 години БУЛФОТО със специална серия от крафт бирата COHONES FAIL ALE 2020
04.12.2020
тегло: 394 KB
размери: 1093X2744 px
автор: Георги Палейков

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz