Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

WINBET ще подкрепи Кубрат Пулев в похода му към световна титла
Водещият български гейминг оператор WINBET отново ще подкрепи Кубрат Пулев в поредната решителна стъпка в успешната му кариера, бе съобщено на специално събитие в столицата. 
Този път Кубрат ще се изправи срещу Антъни Джошуа в мач в Лондон, планиран за 12 декември тази година, а залогът е световната титла по бокс, тежка категория.
Запазената марка на WINBET ще бъде на екипа на Кубрат Пулев по време на срещата. Именитият ни боксьор ще бъде и главно действащо лице в поредица от активности на компанията, насочени към нейните клиенти, включително специални промоции и предложения.
WINBET и Кубрат Пулев не си партнират за първи път. Най-успешният български професионален боксьор беше рекламно лице на WINBET и в периода 2016 – 2018 г.
„Като българска компания, ние сме щастливи отново да си партнираме със символен спортист като Кубрат. Начинът, по който той обединява всички българи в желанието им за победа, напълно съответства на философията зад марката WINBET. Желаем му успех в предстоящия мач за световната титла“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова.
„За мен е истинско удоволствие отново да си партнирам с водеща компания на пазара като WINBET. Винаги работата с WINBET е вървяла перфектно, благодарение на професионализма на всеки един от екипа им. Убеден съм, че най-доброто за нас, като партньори, предстои”, коментира Кубрат Пулев.

14.10.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz