Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор ще подкрепи придобиването на допълнителна професионална квалификация на 11 служители
За втора поредна година Теленор ще инвестира в придобиването на допълнителна образователна квалификация на 11 свои служители, като част от програмата за развитие Telenor Educational Grants. На специално събитие днес единадесет членове на екипа на Теленор получиха своите Telenor Educational Grants сертификати от Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор и Галина Чулева, главен директор „Хора и стратегия“, за да започнат обучението си в четири образователни направления - eMBA, miniMBA, Chartered и Expert Qualifications.Всяка година служителите на Теленор разполагат с възможността да получат допълнителна професионална квалификация в множество области. Сред тях са специализации в сферите на счетоводството, маркетинга и развитието на човешките ресурси участвайки в различни световно утвърдени програми като ACCA, CIM, CIMA, CISP и PMI в България и чужбина, както и допълнителни обучения по ключови компетенции като Power BI, стратегически маркетинг, Big Data и Data Science, управление на промени, обучения за управленски позиции.

За първите седем месеца на тази година компанията е инвестирала в над 7000 обучителни часа в различни присъствени и онлайн обучения. Всеки служител има неограничен достъп до над 16 хил. курса в онлайн платформата за обучения LinkedIn Lea
ing.

„Развитието на екипа ни е един от най-важните дългосрочни ангажименти, в които Теленор инвестира устойчиво през годините. Образованието на кадрите ни и тяхното професионално развитие е една от най-важните инвестиции в бъдещето на компанията“, каза Галина Чулева, главен директор „Хора и стратегия“.

Сред програмите на Теленор за развитието и задържане на таланти са и програмите Hub by Telenor и Open Mind. Hub by Telenor е стажантската програма, която цели да развива ключови умения в бъдещите професионалисти, като по този начин им даде сигурен старт в кариерното развитие и ги направи по-конкурентоспособни на пазара на труда. Open Mind е програмата за кариерно развитие на хора с увреждания на Теленор, която ги подкрепя, чрез работа в компанията, в изграждането на социални и професионални умения за по-лесна и бърза интеграция в Теленор или други компании.


26.08.2020
Share
София - Теленор ще подкрепи придобиването на допълнителна професионална квалификация на 11 служители
26.08.2020
тегло: 805 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Евгени Димитров
Членове на екипа на Теленор получиха своите Telenor Educational Grants сертификати от Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор и Галина Чулева, главен директор „Хора и стратегия"

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz