Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Dacia подкрепя българските производители
Dacia България обявява своята подкрепа към българското роизводство и дългосрочен ангажимент към първия хранителен кооператив в България - Кооперация “Хранкооп - София”.  Dacia и “Хранкооп - София” разкриват своите общи цели за партньорството и представят план за популяризация на локалното производство и честната му търговия.

Освен финансова подкрепа с цел стимулиране развитието на фермерските пазари, организирани от “Хранкооп - София” в над 5 градa из страната, Dacia България предоставя на кооперацията и два

автомобила Dacia – Duster и Logan MCV в новата лимитирана серия Blue Line, за да подпомогне ежеседмичните кооперативни доставки на чиста храна.

Партньорството е част от редица инициативи, с които Dacia България се обвързва, под наслов “Българите обичат Dacia, Dacia обича България”. Марката Dacia е лидер на пазара на нови автомобили в България за седма поредна година и предпочитан избор на българите, благодарение на своите надеждност и добро съотношение цена - качество. Автомобилите Dacia печелят сърцата на българските потребители и се възприемат като едни от най-подходящите за българските пътища.

Във връзка със своето атрактивно предложение на пазара на нови автомобили в България, марката Dacia се стреми да подкрепя инициативи, тясно свързани с българската търговия, продукция и природа. Марката обявява ангажираността си по отношение на справедлива търговия и насърчава устойчивост по отношение на локалните производство и дистрибуция на български продукти.

Кооперация “Хранкооп - София” е първият хранителен кооператив в България, който обединява производители и потребители на чиста храна, като създава възможност за директна връзка между тях.

Мисията на организацията е достъпът до чиста храна, а основните й цели са подкрепа на малки български производители на тази храна и улесняване на достъпа на потребителите до нея.

Вече 10 години Хранкооп - София работи за осигуряването на стабилност и възможности за развитие на

малки родни производители, и изгражда мрежа от хранителни кооперативи в цялата страна, към които се присъединяват все повече производители и потребители. Организацията работи в София, Банкя, Добрич, Враца, Самоков и други градове из страната, като организира фермерски пазари, кооперативни доставки, кетъринг с фермерски продукти, работилници и демонстрации, както и участва в различни събития на тема чиста храна и устойчив начин на живот.
17.04.2020
Share
София - Dacia подкрепя българските производители
17.04.2020
тегло: 863 KB
размери: 1810X3000 px
автор: БУЛФОТО
София - Dacia подкрепя българските производители
17.04.2020
тегло: 531 KB
размери: 1688X3000 px
автор: БУЛФОТО
София - Dacia подкрепя българските производители
17.04.2020
тегло: 694 KB
размери: 2000X3000 px
автор: БУЛФОТО
София - Dacia подкрепя българските производители
17.04.2020
тегло: 1249 KB
размери: 840X1200 px
автор: БУЛФОТО

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz