Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Людмила Филипова представи новата си книга „Контактът“ в клуб „Карусел”
Писателката Людмила Филипова, която отскоро е и дипломиран астроном, представи най-новата и дванадесета книга „Контактът“ в клуб „Карусел” снощи.

Трилър „Контактът“ изправя читателя пред мистериозни видения, чудата машина, загадъчни сигнали от космоса и древни тайни, в които са замесени НАСА, Пентагона, учени и правителства от цял свят. И може би човечеството най-сетне ще преживее срещата, която е очаквало от зората на историята си. Книгата, издадена от „Ентусиаст” е решена с две лица – романът „Контактът“ и научно-популярната част „Отговорът“. В отделни глави от „Отговорът“ можете да се прочете повече за научните обяснения по темите за астрологията и астрономията. Къде са извънземните? Как и къде се е зародил животът? Какво точно са тъмната материя и тъмната енергия във Вселената и с какво ни засягат те? Как се раждат и умират звездите, за да се родят хората и планетите? Как да спасим планетата си?

Да поздравят писателката в клуба дойдоха актрисата Ана Пападопулу; певеца и водещ Богдан Томов; актрисата и певица Деси Тенекеджиева; журналистката Ива Дойчинова; Марио Бакалов, единствения български пилот в Европа на най-големия пътнически самолет Airbus A380; писателката Милена Фучеджиева; професор Нешо Чипев от Института за Биоразнообразие и екосистемни изследвания към БАН; икономиста и политик Николай Василев; актрисата и певица Нона Йотова; д-р Петър Ефтимов, молекулярен биолог, ветеринарен лекар и активен популяризатор на науката; Севда Димитрова – победител в MasterChef България; певицата Теди Кацарова и професор Христо Пимпирев, както и много почитатели на книгите на Людмила Филипова.
16.01.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz