Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Всички магазини на Теленор вече са достъпни за хора в инвалидни колички
Всички магазини на Теленор в страната вече са достъпни за посетители в инвалидни колички. Телекомът е първият оператор в страната, осигурил тази възможност за хората с увреждания във всички свои търговски обекти. 

В 108 магазина на компанията, в които няма постоянни рампи или друг начин за достъп с инвалидни колички, са осигурени мобилни рампи, а четири магазина са оборудвани със стълбищни роботи. На място са поставени и обозначителни стикери и звънци, в случай че посетител има нужда от съдействие от служителите на магазина. Те са преминали обучение за работа със съответното оборудване, така че да могат да асистират достъпа на хора в инвалидни колички.

Нововъведенията са част от продължаващите усилия на Теленор за осигуряване на достъпна среда, която да е отворена за всички. Това включва както улеснен достъп до магазините на оператора, така и достъпната работна среда в централния офис на компанията.

Вече четири години Теленор развива програмата Open Mind, която дава

възможност на хора с увреждания да повишат своята професионална

квалификация и конкурентоспособността си на трудовия пазар, както и да развиват и показват способностите и уменията си в реална работна среда.
10.10.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz