Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор с първа награда за екологичната си политика в конкурса „Най-зелените компании в България“
Теленор получи първа награда в категория „Телекомуникации“ в тазгодишния конкурс "Най-зелените компании в България" на b2b Media.  Конкурсът се провежда за девета поредна година и отличава компаниите, които са последователни в инициативите си за опазване на околната среда.

Чрез своята дългосрочна стратегия за екологична устойчивост телекомът се стреми непрекъснато да намалява отпечатъка си върху околната среда. Компанията следва разнообразни политики с екологична насоченост, чрез които освен че се грижи за природата и природните ресурси, повишава информираността и екологичната култура на служителите си.

Доказателство за положителните резултати от усилията на всички служители в Теленор е Системата за управление на околна среда, сертифицирана ежегодно съгласно изискванията на международния стандарт ISO 14001:2015. Той гарантира ефективността при измерването, контролирането и непрекъснатото намаляване на вредното въздействие върху околната среда от всички аспекти на дейностите на

компанията.

Резултатите от работата на Системата за управление на околна среда са видими и в годишните доклади за устойчиво развитие.
11.06.2019
Share
София - Конкурс "Най-зелените компании в България"
11.06.2019
тегло: 604 KB
размери: 1863X3000 px
автор: Георги Палейков
Теленор получава първа награда в категория „Телекомуникации“

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz