Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Новата версия на приложението MyTelenor предлага нов дизайн и нови функционалности
Новата версия на приложението MyTelenor, предлага нов дизайн, още повече удобства за клиентите на Теленор, както и нови функционалности. 

Версия 2.0 на приложението вече е налична в Google Play и Apple App Store и днес бе представена официално в Теленор #ParkOffice. Безплатното приложение MyTelenor позволява на клиентите на оператора да проверяват текущата си сметка и месечната си фактура. Потребителите могат също и да извличат подробна разпечатка на потреблението си, да следят състоянието на пакетите от минути за разговори, МВ и SMS, както и да активират нови пакети. Чрез MyTelenor, потребителите могат лесно, удобно и сигурно да заплащат своята месечна сметка чрез банкова карта, както и да управлява своите услуги. Новата версия 2.0 на приложението предлага още по-голямо удобство и още по-лесна навигация, като най-важната информация е налична още на началния екран. Потребителите вече могат сами да избират кой елемент от техния абонаментен план е от най-голямо значение за тях и предпочитат да следят. Специални контекстуални бутони, които се появяват когато потреблението на МВ за мобилен интернет на максимална скорост достигне определено ниво, позволяват лесно, бързо и удобно добавяне на допълнителен пакет.

Информацията за текущата сметка и наличието на неплатена месечна

фактура вече също е поместена още на началния екран и в случай на неплатена фактура на потребителите също се предлага възможност за заплащане с банкова карта с „едно докосване“.

Новото меню Повече предлага бърз достъп до интернет магазина на Теленор Купи онлайн, нова секция Помощ с най-често задаваните въпроси, възможност за връзка с Теленор, както и местоположението на магазините на оператора с възможност за навигация до избран търговски обект. С новата версия на MyTelenor, клиентите на такива абонаментни планове Тотал+, които включват трафик пакети и дигитални услуги, ги управляват лесно и удобно.

„Новата версия на приложението e резултат от внимателен анализ на

отзивите на нашите клиенти, множество интервюта с тях и вслушване в

техните желания за подобряване на приложението и неговите функционалности“, коментира Стефан Димитров, мениджър на отдел „Дигитални канали“ в Теленор. „От декември 2016 г. досега, приложението MyTelenor е свалено над 1,5 милиона пъти. Около 87% от потребителите го използват на смартфони с операционна система Android, a останалите – на устройства с iOS, като приложението е актуализирано 20 пъти досега от Теленор“, каза г-н Димитров.

„Приложението има около 700 000 активни месечни потребители и над

100 000 потребители дневно. Откакто предложихме плащане на сметки „с

едно докосване“ през юни 2018 г., отбелязваме повече от шест пъти ръст на месечните сметки, платени през MyTelenor“, допълни той.
10.06.2019
Share
София - Представяне нова версия на приложението MyTelenor
10.06.2019
тегло: 1403 KB
размери: 1492X2240 px
автор: Евгени Димитров

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz