Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор и Sony представиха смартфона Sony Xperia 1
Теленор и Sony представиха днес смартфона Sony Xperia 1, който вече се предлага в търговските обекти на оператора, както и в

магазините на официалните партньори и чрез интернет магазина Купи онлайн.  

Sony Xperia 1 е с 6.5-инчов CinemaWide дисплей със съотношение 21:9, 4K резолюция и HDR OLED панел. На гърба му има система от три камери с 12MP основна камера, 12MP ултра-широка камера и 12MP камера с телефото обектив, която предлага двоен оптичен зуум. Устройството предлага първия в света Eye AF (автоматичен фокус), интегриран в смартфон, който настройва прецизен фокус точно на нивото на очите и осигурява продължително снимане с до 10

кадъра в секунда с AF/AE проследяване (Auto Focus и Auto Exposure) за прецизен фокус и оптимална експозиция.

Смартфонът е с осемядрен процесор Snapdragon 855, 6GB RAM и 128GB

вътрешна памет. Батерията му е с капацитет 3330 mAh, като поддържа

технология за адаптивно зареждане Xperia.

Xperia 1 поддържа Cinema Pro режим с технология CineAlta за записване на видеоклипове в киноформат 21:9, както и възможност за клипове със супер забавен каданс с 960 кадъра в секунда. Устройството предлага още Dolby Atmos звук и усъвършенствани възможности за мултитаскинг.

Теленор предлага Sony Xperia 1 в черен цвят на цена от 1349.99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за Тотал+ 49.99. Устройството може да бъде получено на лизинг за 70,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това предложение на Теленор, включително и за

условията на допълнителния лизинг, е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.
31.05.2019
Share
СОФИЯ - Клуб "Кино Култура" - представяне на новия смартфон SONY XPERIA X1
31.05.2019
тегло: 685 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Евгени Димитров
Sony Xperia 1 е вече на българския пазар и беше представена от Теленор и Sony. Мениджърът „Ключови клиенти- Балкани“ на Sоny Димитър Малчев (вляво) и мениджър „Устройства“на Теленор Орлин Поляков демонстрираха пред медиите възможностите на първия смартфон с 4K HDR OLED дисплей.

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz