Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Токуда Банк дава шанс на млади архитекти
Токуда Банк АД награди млади архитекти и интериорни дизайнери, участници в организирания от Банката конкурс „Намерете своя първи клиент“.
Конкурсът е една от инициативите, с които Токуда Банк отбелязва 25-годишното си успешно присъствие на финансовия пазар. Участниците, класирани на първите 15 места, ще имат възможност да работят по идейни интериорни проекти за клиенти, финансирани от Банката с ипотечен кредит за закупуване на жилища „Дом в строеж“ или „В сегашно време“, като ангажиментът ще се заплаща от финансовата институция.
„Щастливи сме, че имаме възможност да подкрепим млади и талантливи бъдещи архитекти и дизайнери, като им даваме възможност да натрупат опит в работата с клиенти и да обогатят творческото си портфолио още в началото на трудовия си път. В същото време ние подаряваме на наши клиенти по ипотечните ни кредити идейния проект за интериорния дизайн на жилището им, съобразен с техните изисквания и желания.“, сподели Анна Бонева, Изпълнителен директор на Токуда Банк по време на официалната церемония в Дома на архитекта.
Изпълнителният директор на Токуда Банк Анна Бонева връчи първата награда на екипа Александра Петкова от Нов Български университет и Симеон Симеонов от УАСГ.
„Всички знаем колко е предизвикателно всяко начало, това важи за намирането на работа, важи и за намирането и организирането на ново жилище. Желанието да търсим решения на тези проблеми се материализира в конкурса за млади архитекти. Надяваме се и нашите клиенти също да подкрепят тези талантливи млади хора, като им доверят проектите си.“, сподели Мария Шейтанова, Изпълнителен директор на Банката.
Конкурсът „Намерете своя първи клиент“ се проведе от 25 януари до 8 март и в него се включиха студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия, Нов български университет, Висшето строително училище „Любен Каравелов“, Националната художествена академия, Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, Лесотехническия университет в София. Право на участие имаха всички настоящи студенти по архитектура: от първокурсници до дипломанти. Те трябваше да изпратят техен проект, както и да разработят проект на апартамент по зададени параметри.
Токуда Банк подарява базов идеен интериорен проект за жилище на клиенти, които:
1. в периода 17.04.2019 г. – 30.09.2019 г. вкл. са направили онлайн запитване /през сайта на Банката/ за кандидатстване за ипотечен кредит за закупуване на жилище „Дом в строеж“ или „В сегашно време“
и
2. които Банката е одобрила за финансиране чрез ипотечен кредит за закупуване на жилище „Дом в строеж“ или „В сегашно време“ при стандартните за съответния продукт параметри.
Клиентите могат да изберат изготвящия интериорния проект от списъка с участниците в конкурса, класирани на първите 15 места.
19.04.2019
Share
София - Конкурс „Намерете своя първи клиент“ на Токуда Банк АД
19.04.2019
тегло: 722 KB
размери: 1264X2602 px
автор: Георги Палейков
София - Конкурс „Намерете своя първи клиент“ на Токуда Банк АД
19.04.2019
тегло: 1003 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Георги Палейков
София - Конкурс „Намерете своя първи клиент“ на Токуда Банк АД
19.04.2019
тегло: 769 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Георги Палейков
София - Конкурс „Намерете своя първи клиент“ на Токуда Банк АД
19.04.2019
тегло: 997 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Георги Палейков

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz