Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Българската педиатрична асоциация отличи Sanofi с приза „Социално отговорна компания“
Sanofi България получи престижното отличие на Българската педиатрична асоциация за социално отговорна компания в областта на детското здравеопазване.  Наградата беше връчена на официална церемония в присъствието на председателя на Комисията по здравеопазване към 44-то Народно събрание Д-р Даниела Дариткова, над 300 медици, общественци и представители на неправителствени организации и на бизнеса.

„Наградата е поредното признание за социално отговорната политика на Sanofi. Ние сме приели за наш дълг освен разработването на иновативни лекарства, така и инвестирането в редица социални кампании, които повишават здравната култура на българското общество и са насочени към превенция на социално-значими заболявания.“, сподели при приемането на наградата Петя Жекова „Маркетинг мениджър“ на Sanofi Pasteur за България и Македония .

Sanofi България организира ежегодно няколко социално отговорни кампании насочени към редица рискови групи. Вече седем поредни години компанията реализира инициативата „Открито за диабета“, чиято цел е информиране на обществото за диабета, превенция, ранна диагностика и правилно лечение на заболяването.

През 2017 г. Sanofi Pasteur представи първата в България четиривалентна противогрипна ваксина, като организира и мащабната информационна кампания „Открито за ваксините“. Стъпвайки на научно доказани факти и надеждни статистически данни, кампанията запозна обществото ни със сериозните здравни последствия от грипа и ефективната превенция чрез ваксинация.

Като здравен партньор на хората живеещи редки болести, множествена склероза, онкологични и имунни заболявания, Sanofi Genzyme, разработва и реализира образователни програми за лекари и пациенти в партньорство с пациентските организации и здравните власти. Тяхната цел е повишаването на разпознаваемостта на редките болести, така че пациентите с тези заболявания да могат навременно да бъдат диагностицирани и да получат адекватно лечение.
05.12.2018
Share
София – Награждаване на Sanofi България от Българската педиатрична асоциация
05.12.2018
тегло: 798 KB
размери: 3000X2114 px
автор: Стефан Марков
Петя Жекова, „Маркетинг мениджър“ на Sanofi Pasteur за България и Македония
София – Награждаване на Sanofi България от Българската педиатрична асоциация
05.12.2018
тегло: 974 KB
размери: 2062X3000 px
автор: Стефан Марков
Петя Жекова, професор Владимир Пилософ и Мария Владимирова
София – Награждаване на Sanofi България от Българската педиатрична асоциация
05.12.2018
тегло: 1035 KB
размери: 2157X3000 px
автор: Стефан Марков
Наградата за Sanofi България

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz