Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор посреща четирима нови служители по програмата за хора с увреждания Open Mind
“Теленор” посрещна четирима нови служители, които започват работа по програмата за кариерно развитие на хора с увреждания Open Mind. С това беше даден старта на четвъртото издание на програмата.

На официалното събитие присъства главният изпълнителен директор на “Теленор” България Джейсън Кинг , както и главният директор „Хора и стратегия“ в компанията Галина Чулева. Гост на събитието беше Йоана Колева от неправителствената организация JAMBA, която помага на хората с различни възможности да се реализират на трудовия пазар.

Програмата Open Mind дава възможност на хора със затруднения да развият своите социални и функционални умения и да повишат конкурентоспособността и квалификацията си чрез работа в компанията. Новите участници в програмата ще се включат в екипите на дирекциите „Маркетинг“, „Технологии“ и „Хора и култура“. В рамките на следващите две години те ще работят по конкретни проекти в Теленор, а компанията ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение.

През този период участниците ще имат възможността да събират опит и да се учат от най-добрите професионалисти в Теленор, с което да натрупат увереност за бъдещото си кариерно развитие. След приключването на програмата Теленор оказва подкрепа за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях получават и предложения за работа в компанията.

За втора година Теленор разшири обхвата на Open Mind като покани представители на отговорния бизнес на дискусия за предизвикателствата пред реализацията на подобни инициативи.

„Това е четвъртото издание на Open Mind, което е впечатляващо постижение и доказателство, че това е устойчива програма, която носи промяна. Щастлив съм от постигнатите резултати от това, че успява да повиши осведомеността, както на хората в компанията, така и на обществото. Всичко това ни дава увереност, че сме на прав път“, заяви Джейсън Кинг.

“Надявам се, че все повече компании ще последват примера на Теленор и ще отворят вратите си за хора с различни възможности. За нас е изключителна привилегия, че участвахме в подбора на програмата Open Мind през 2018 и силно вярваме, че доброто взаимодействие между неправителствения сектор и бизнеса ще доведе до много повече възможности за хората с увреждания в България”, заяви Йоана Колева от JAMBA.

Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на “Теленор”. В рамките на последните три издания към компанията се присъединиха общо 13 участници,

които работиха и работят в различни дирекции, сред които „Управление на процеси“, „Правни отношения“, „Човешки ресурси“, „Маркетинг“ и др. От всички участници до момента, четирима останаха в Теленор България и след като приключиха участието си в програмата.
31.10.2018
Share
София – Представяне програмата за хора с увреждания Open Mind на „Теленор“
31.10.2018
тегло: 1053 KB
размери: 2131X3000 px
автор: Стефан Марков
Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг посреща новите участници в Open Mind
София – Представяне програмата за хора с увреждания Open Mind на „Теленор“
31.10.2018
тегло: 962 KB
размери: 2111X3000 px
автор: Стефан Марков
Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг посреща новите участници в Open Mind

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz