Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Дванадесето кафене Starbucks® отвори врати в столичния Сердика Център
Starbucks®, представена в България от AmRest Coffee, откри ново кафене в Сердика Център София. Това е дванадесетият обект на световноизвестната кафе верига в страната.  Той е разположен на ниво -1, с лесен достъп от централния вход и от подземния паркинг. Разполага с търговска площ от 60 кв. м и 23 седящи места. Кафенето ще бъде отворено за посетители от 08:00 до 22:00 часа всеки ден.

Новият Starbucks® е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за усамотен момент с книга или работна среща.

Гостите на официалното откриване на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните напитки на Starbucks®, както и тържествената торта по случая. “Щастлив съм, че с обекта в Сердика Център разширяваме присъствието на Starbucks® в столицата и по-конкретно в тази част на града. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на нашите кафе напитки, както и на уникалното Starbucks® изживяване. Това е първият подобен Starbucks® островен формат в страната.“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks® България.

Всички гости на Starbucks® Сердика Център могат да опитат освен емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и сезонните предложения. Вече в кафенетата се предлагат легендарните Pumpkin Spice Latte и Pumpkin Spice Frappuccino® – разкошна ароматна комбинация от ободряващо еспресо с подправки за тиквен пай и канела.

До края на годината предстои откриване на още един обект на Starbucks® в Пловдив, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Вече се извършва и реновиране на първите обекти на компанията у нас. Изцяло обновеният обект на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 62А приема клиенти от 6-ти юни тази година, а до дни ще отвори и реновираното кафене на ул. „Ф. Нансен“ в столицата.
05.09.2018
Share
София - Откриване на дванадесето кафене Starbucks®
05.09.2018
тегло: 1732 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Георги Палейков
София - Откриване на дванадесето кафене Starbucks®
05.09.2018
тегло: 1899 KB
размери: 2000X3000 px
автор: Георги Палейков

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz