Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти
Събития

Пролетният Sofia Restaurant Week 2018 стартира с още повече интересни ресторанти и менюта
Пролетните кулинарни изкушения са във фокуса на Четвъртото издание на Sofia Restaurant Week. Фестивалът ще се проведе от 5 до 13 май
2018 г. с 29 гурме дестинации. За първи път вкусното столично събитие ще се проведе в рамките на 9 дни, вместо досегашните 7. Отзивите на самите участници са показали, че е почти невъзможно в рамките на седмица да бъдат посетени всички любими техни ресторанти.

Sofia Restaurant Week – Пролет 2018 не изневерява на своя оригинален подход за селекция на единствено лично проверени и селектирани от организаторите от Ресторант Уийк и Zavedenia.com ресторанти. В участващите места се забелязват 6 нови имена, като 23 от ресторантите са били включени и в предишни издания и са получили
високи оценки от посетителите.

Шеф готвачите на кулинарните дестинации на Фестивала предлагат по две специални тристепенни менюта, подготвени с много фантазия и любов. Акценти ще бъдат пролетните свежи зеленчуци, специалитетите с агнешко месо, както и гурме експериментите и авторската кухня. Куверт за тристепенно меню е с фиксирана цена от
29 лв., без напитки.

Регистрацията за Sofia Restaurant Week стартира в събота, 28.05.2018 г., като за някои от по-интересните ресторанти се очаква местата да бъдат запълнени още през първите два дни.
Ресторантите и менютата могат да бъдат разгледани на
http://restaurantweek.bg/bg/restaurants/.

Внимателен поглед върху местата, които може да посетите с вашите приятели и семейство, показват чудесни попадения:
В Iv by Chef Evropeisky и The Restaurant можете да се насладите на
неповторимото съчетание на стилна атмосфера и балансирани и свежи, вдъхновяващи кулинарни шедьоври.
Разнообразието от неповторими европейски ястия е богато представена в менютата, селектирани от ресторантите Cactus, Ventana, Social Café Bar and Kitchen, Пушкинъ, 33 Gastronauts, Talents, Табиет и Tempero.
За привържениците на италианската кулинария, насочваме вниманието към ресторантите Rose Restaurant and Pizza, Морино, както и Spaghetti Company, а за хората които не правят компромис с избора на вино, горещо препоръчваме Grape Central, Vino & Tapas и Barrique. Вдъхновението на традиционната френска кухня и
готвене чрез метода sous vide ще намерите във VACUUM, а гръцката кулинария е представена в новооткрития ресторант Akrogiali.
Магията на азиатската кухня ще ви завладее в Edo Sushi Vitosha, Royal Thai и Hamachi-ni.
Любителите на риба и стекове на жар ще намерят интригуващи кулинарни
предложения в Ascua, а истинските ценители на сезонната кухня ще я намерят в ресторанти Щастливото прасе, Багри и Aubergine.
Фестивалът намира път и към любителите на веган и гурме кухнята, чрез сезонната растителна храна, сервирана в интериор от естествени материали в ресторант Soul Kitchen.
Любителите на кулинарните интерпретации на традиционната кухня в модерна атмосфера ще я намерят в ресторант Grozd.
Колорит в семейството на Sofia Restaurant Week внасят изкушенията на
индийската кухня в Kohinoor и арменският ресторант Egur Egur.

Насладете се на кулинарните оазиси в сърцето на София и усетете
неповторимия чар на четвъртото издание на Sofia Restaurant Week!

Фестивалът се провежда с подкрепата на METRO и ORMANO.
27.04.2018
Share

© 2000 - 2012 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz