Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Пролетният Sofia Restaurant Week 2018 стартира с още повече интересни ресторанти и менюта
Пролетните кулинарни изкушения са във фокуса на Четвъртото издание на Sofia Restaurant Week. Фестивалът ще се проведе от 5 до 13 май

2018 г. с 29 гурме дестинации. За първи път вкусното столично събитие ще се проведе в рамките на 9 дни, вместо досегашните 7. Отзивите на самите участници са показали, че е почти невъзможно в рамките на седмица да бъдат посетени всички любими техни ресторанти.



Sofia Restaurant Week – Пролет 2018 не изневерява на своя оригинален подход за селекция на единствено лично проверени и селектирани от организаторите от Ресторант Уийк и Zavedenia.com ресторанти. В участващите места се забелязват 6 нови имена, като 23 от ресторантите са били включени и в предишни издания и са получили

високи оценки от посетителите.



Шеф готвачите на кулинарните дестинации на Фестивала предлагат по две специални тристепенни менюта, подготвени с много фантазия и любов. Акценти ще бъдат пролетните свежи зеленчуци, специалитетите с агнешко месо, както и гурме експериментите и авторската кухня. Куверт за тристепенно меню е с фиксирана цена от

29 лв., без напитки.



Регистрацията за Sofia Restaurant Week стартира в събота, 28.05.2018 г., като за някои от по-интересните ресторанти се очаква местата да бъдат запълнени още през първите два дни.

Ресторантите и менютата могат да бъдат разгледани на

http://restaurantweek.bg/bg/restaurants/.



Внимателен поглед върху местата, които може да посетите с вашите приятели и семейство, показват чудесни попадения:

В Iv by Chef Evropeisky и The Restaurant можете да се насладите на

неповторимото съчетание на стилна атмосфера и балансирани и свежи, вдъхновяващи кулинарни шедьоври.

Разнообразието от неповторими европейски ястия е богато представена в менютата, селектирани от ресторантите Cactus, Ventana, Social Café Bar and Kitchen, Пушкинъ, 33 Gastronauts, Talents, Табиет и Tempero.

За привържениците на италианската кулинария, насочваме вниманието към ресторантите Rose Restaurant and Pizza, Морино, както и Spaghetti Company, а за хората които не правят компромис с избора на вино, горещо препоръчваме Grape Central, Vino & Tapas и Barrique. Вдъхновението на традиционната френска кухня и

готвене чрез метода sous vide ще намерите във VACUUM, а гръцката кулинария е представена в новооткрития ресторант Akrogiali.

Магията на азиатската кухня ще ви завладее в Edo Sushi Vitosha, Royal Thai и Hamachi-ni.

Любителите на риба и стекове на жар ще намерят интригуващи кулинарни

предложения в Ascua, а истинските ценители на сезонната кухня ще я намерят в ресторанти Щастливото прасе, Багри и Aubergine.

Фестивалът намира път и към любителите на веган и гурме кухнята, чрез сезонната растителна храна, сервирана в интериор от естествени материали в ресторант Soul Kitchen.

Любителите на кулинарните интерпретации на традиционната кухня в модерна атмосфера ще я намерят в ресторант Grozd.

Колорит в семейството на Sofia Restaurant Week внасят изкушенията на

индийската кухня в Kohinoor и арменският ресторант Egur Egur.



Насладете се на кулинарните оазиси в сърцето на София и усетете

неповторимия чар на четвъртото издание на Sofia Restaurant Week!



Фестивалът се провежда с подкрепата на METRO и ORMANO.
27.04.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz