Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Служителите от МВР излизат на протест на 5 юли
"Взехме решение и насрочваме национален протест на 5 юли 2017година пред храм паметника „Александър Невски." - това каза председателят на УС на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Валентин Попов на пресконференция  за кризата в системата и бъдещите действия на синдиката.

„Ако преговорите с ръководството на МВР, а може би и с ръководството на държавата, не протекат по начин, по който ни удовлетворява, няма да ограничим протеста си само с митинга на 5 юли", заяви той.

Валентин Попов обясни, че датите 14 септември, 8 ноември и 22 декември са свързани по някакъв начин със служителите на МВР, затова ще има мероприятия и между тях. „От 5 януари 2018 година, датата, когато България поема председателството на Съвета на ЕС, нататък протестите ще бъдат ежедневни", обясни той. „Надяваме се, че няма да се стигне дотам, поне на по-голямата част от празниците колегите да празнуват", коментира Валентин Попов.

„Не организираме протест заради самия протест, не съм фен на протеста, но той е част от преговорния процес и социалния диалог", посочи той. По думите му не се ли разберат служителите и ръководството на МВР на масата, ще се наложи да се разбират от улицата.
25.06.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz