Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти
Събития

AEG представи на българския пазар новата си гама уреди за вграждане Mastery
AEG представи на българския пазар гамата Mastery – иновативни високотехнологични уреди, които се адаптират към Вашия стил на готвене, давайки Ви възможност да преминете към следващото ниво на кулинарно съвършенство. 
На официално събитие в ресторант ANDRe, AEG представи на търговските си партньори новата си гама иновативни уреди за вграждане AEG Mastery. Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите, което обхвана целия спектър на процеса на готвене – от съставките, през съхранението и обработката, до насладата от вкусната храна. С помощта на електроуредите на AEG и продукти от импровизирана градина със свежи подправки и зеленчуци, шеф Токев демонстрира кулинарни техники и приготви гурме-шедьоври за присъстващите представители на водещите магазини за електротехника в България. Главни герои в кулинарния спектакъл бяха уредите от гамата AEG Mastery.
„Знам, че българските потребители познават и обичат марката AEG и я асоциират с високо качество и функционалност на уредите. Според последно проучване AEG е сред топ 3 предпочитани марки в България по отношение на перални машини и уреди за вграждане. Сега с радост ви представяме новата ни гама AEG Mastery, разработена в сътрудничество с нашата професионална дивизия, която предлага всички инструменти, нужни за овладяване на вкуса. Вярвам, че българските потребители ще оценят удобството и удоволствието от работата с първите по рода си уреди, адаптиращи се към стила и нуждите на готвещия“, коментира по време на събитието Андраш Тамаши, регионален директор "Продажби" на Electrolux Group за Югоизточна Европа.

Гамата уреди за вграждане AEG Mastery

Обширните изследвания и тестове, проведени от AEG, показват че потребителите влагат немалко усилия да се адаптират към кухненските уреди в процеса на готвене, вместо да е обратното. Именно поради тази причина и на база на тези проучвания, компанията разработи новата гама Mastery, която преразглежда ролята на електроуредите в кухнята, с цел създаването на най-отзивчивото кулинарно изживяване. От подготовката и охлаждането на съставките, до почистването на съдовете, гамата уреди Mastery преосмисля практическите елементи, използва иновативни технологии и адаптиращ се дизайн, за да усъвършенства процеса, което позволява на потребителя да открие своя личен стил на готвене, докато кухнята се адаптира според неговите желания.
Дизайнът на гамата Mastery надхвърля луксозната естетика. Новата концепция за кухнята е насочена към създаването на приятна атмосфера за готвене, като същевременно осигурява и привлекателно социално пространство. Всеки уред е готов да изпълни ролята си, като работи в хармония с останалите и незабавно реагира на командите на готвещия.

Миялна машина ComfortLift

Сред електроуредите в новата гама е и първата по рода си миялна машина ComfortLift, носител на редица награди за дизайн. Уникалният и иновативен механизъм за повдигане на долната кошница, осигурява на потребителя удобна и ергономична позиция на тялото и улеснява зареждането и разтоварването на съдовете.

Фурна SenseCook с термосонда и централен програматор

Гамата Mastery включва още фурната SenseCook, която може да приготви месото по ваша заявка: rare, medium rare или well done. Интегрираната термосонда FoodSensor позволява прецизен контрол на температурата в сърцевината на ястието и отлични резултати, при всяко готвене.

Хладилник CustomFlex

Хладилникът CustomFlex от гамата Mastery позволява организирането на пространството в зависимост от нуждите и продуктите, с които разполага потребителя. Модулните отделения предлагат безброй възможности за бързо и лесно разместване и преподреждане на контейнерите с продукти, с цел максимално оползотворяване на вътрешното пространство.

Hob2Hood

Системата Hob2Hood, част от AEG Mastery, включва абсорбатор „handsfree“, който автоматично се настройва спрямо работния режим на плота за готвене. Вентилаторът следи интуитивно стъпките на готвещия, като увеличава или намалява силата на абсорбация в синхрон с процеса на готвене и по този начин поддържа непрекъснато свежа атмосфера в кухнята.
31.05.2017
Share
София - Нова гама уреди за вграждане Mastery на AEG
31.05.2017
тегло: 379 KB
размери: 1336X1000 px
автор: Стефан Марков
Шеф Андре Токев
София - Нова гама уреди за вграждане Mastery на AEG
31.05.2017
тегло: 260 KB
размери: 1000X1483 px
автор: Стефан Марков
Соня Калева, маркетинг мениджър и Андраш Тамаши, регионален директор "Продажби" на Electrolux Group за Югоизточна Европа
София - Нова гама уреди за вграждане Mastery на AEG
31.05.2017
тегло: 436 KB
размери: 1000X1438 px
автор: Стефан Марков
Соня Калева, маркетинг мениджър и шеф Андре Токев
София - Нова гама уреди за вграждане Mastery на AEG
31.05.2017
тегло: 359 KB
размери: 1000X1487 px
автор: Стефан Марков
Шеф Андре Токев пред хладилник CustomFlex
София - Нова гама уреди за вграждане Mastery на AEG
31.05.2017
тегло: 354 KB
размери: 1411X1000 px
автор: Стефан Марков
Миялна машина ComfortLift

© 2000 - 2012 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz