Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Sofia Restaurant Week се завръща с ново пролетно издание
София отново ще потопи сетивата си в море от кулинарни преживявания – от 7 до 13 май с фестивала Sofia Restaurant Week ще откриете вкусните тайни на 25 от най-добрите столични ресторанта.

След изключително успешното първо издание на Фестивала през септември 2016 г., пролетната Седмица на софийските ресторанти ще ви предложи нови локации, менюта и кулинарни изкушения. В пролетното издание има 17 нови ресторанти, които заедно с останалите 8, предлагат две различни менюта по избор. Всеки един от ресторантите притежава уникална атмосфера, и е подбран след внимателна селекция от организаторите. В рамките на седем дни ще може да опитате невероятна храна, резервирайки своите места в предпочитаните ресторанти, които предлагат няколко степенно меню на стойност 25 лв., без включени напитки. Единствено по време на Sofia Restaurant Week ще може да обиколите със своето семейство и приятели максимален брой от модерните кулинарни локации в града, без да се притеснявате за семейния бюджет или за времето.

„Kohinoor“, „SASA“, „Wagamama“ са само част от екзотичните места, които може да посетите. Ресторантите са избрани според качеството на храната и обслужването, интериора и наличието на приятна градина, както и заради изключителното кулинарно преживяване, което предлагат.

В зависимост от настроението и придружителите, може да избирате между малки семейни ресторанти като „Vino and Tapas“ и “Багри“, авторска кухня в „Nico’las“, „33 Гастронавта“ и „Вакуум“, както и висок клас заведения като „Talents” или „Клуб Пушкинъ“. Почитателите на живата джаз музика ще могат да посетят „Egur, Egur“ и „Morino Urban Wine and Dine”. “Petrus“ е подходящ и за семейства с деца, и ще изненада всички с новото меню, което шеф Петър Янков е подготвил. За любителите на steakhouse grill заведенията, организаторите са избрали „Roadhouse Grill“, където ще могат да опитат месо от висок клас, доставено от САЩ и Италия.

За любителите на вкусната чуждестранна кухня Sofia Restaurant Week предлага азиатска, индийска, средиземноморска, френска, италианска, арменска и гръцка кулинария. Сред предложените ресторанти ще намерите както модернистична, така и традиционна кухня, а някои от местата ще ви изненадат и с иновативни предложения.

Sofia Restaurant Week се организира от водещи онлайн и офлайн пътеводители за заведения и туризъм на български и английски език - Zavedenia.bg и Sofia In Your Pocket, а всички ресторанти, както и менютата, които предлагат, можете да видите на официалния сайт на Sofia Restaurant Week.
20.04.2017
Share
Кампания „Колело за смет, за дете велосипед“
20.04.2017
тегло: 261 KB
размери: 1317X1242 px
автор: Стефан Марков

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz