Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Тежка зимна обстановка в Хасковско, села без ток в три общини
Снеговалежът отново усложни пътната обстановка в Хасковско. Валежът започна през нощта и продължи до днес на обяд. На някои места снежната покривка достига до 40 см. 

Забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по отсечките Хасково - Пловдив и Хасково – Стара Загора. Изцяло непроходим и затворен за всички превозни средства е пътя Димитровград – Симеоновград, тъй като има образувани преспи. Към момента не се се работи за тяхното разчистване.

От Ивайловград тази сутрин автобусите не са тръгнали по направленията за Хасково и Кърджали. Без ток тази сутрин бяха селата от Община Ивайловград Пeлевун и Пъстроок. В град Меричлери, Община Димитровград, все още е прекъснато електроснабдяването. Без ток са и жителите на село Розино, Община Ивайловград и село Татарево, Община Минерални бани.

Аварии по ВиК мрежата има в селата Плевун, Черничино и Покрован. Екипите на водното дружество работят по отстраняването им.

Пътят Симеоновград – Гълъбово също е забранен за тежки камиони. Те се принуждават да спират и да чакат на паркинги. Турски шофьори продължават да създават проблеми, понеже автомобилите им не са подготвени за зимни условия.
18.01.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz