Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Клиентите на Теленор вече могат да заплащат сметки в обектите на „Български пощи“ ЕАД
Клиентите на Теленор ще могат да заплащат своите сметки и да презареждат кредита на предплатени карти в близо 3000 клона на „Български пощи“ ЕАД от 6 декември тази година, съобщиха главният изпълнителен директор на оператора г-н Майкъл Фоли и главният изпълнителен директор на Български пощи Деян Дънешки.

Благодарение на споразумението за партньорство между двете компании, всички клиенти на оператора вече могат да заплащат своите месечни сметки в повечето пощенски станции в цялата страна. Плащанията са без допълнителни такси и се отразяват веднага. Касите на „Български пощи“ ЕАД ще приемат частични и авансови плащания на месечни сметки за абонаментни договори. Потребителите на предплатените услуги на Теленор също ще могат да извършват презареждане на кредита си за услуги с избрана от тях сума в станциите на „Български пощи“ ЕАД без никакви допълнителни такси. В същите станции ще се предлагат и стартови предплатени пакети на Теленор.

"За поредна година си партнираме с Български пощи ЕАД и сме щастливи, че вече можем да предложим на своите клиенти удобството да заплащат своите месечни сметки и зареждат своя предплатен кредит в техните обекти. За нас е от изключителна важност, че благодарение на това сътрудничество и на добре развитата и позната на потребителите мрежа от търговски обекти на нашите партньори, можем да направим услугите си още по-достъпни за нашите клиенти“, коментира главният изпълнителен директор на оператора г-н Майкъл Фоли.

„Дългогодишният професионален опит на „Български пощи” ЕАД в сферата на инкасовата дейност, базиран на успешните партньорски взаимоотношения с доставчици на услуги е гаранция за предоставяне на услуги с високо качество и в полза на абонатите на Теленор България“, каза изпълнителният директор на Български Пощи Деян Дънешки.
29.11.2016
Share
София - Подписване на споразумение между теленор и "Български пощи" ЕАД
29.11.2016
тегло: 622 KB
размери: 2127X3000 px
автор: Миро Златев
Главният изпълнителен директор на Теленор България Майкъл Фоли (вляво) и изпълнителният директор на "Български пощи" ЕАД Деян Дънешки подписаха споразумение за сътрудничество между двете компании. От 6 декмеври 2016 всички абонати на Теленор ще могат да плащат сметките си в над 3 000 пощенски станции в цялата страна

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz